Ek madde-1 ile merkezi yatay geçiş paradoksum
Arkadaşlar lütfen bilgili tecrübeli arkadaşlar yardım etsin bunalıma girdim, kafayı yicem yemin ederim. Hayatımda hiç bu kadar ağlamamıştim.
Şimdi ben x üniversitesinden y universitesine ek madde-1 ile yatay geçiş yaptım. Daha sonra y üniversitesinden memnun kalmayıp sınava girdim ve z üniversitesine yerleştim ve mecburen y universitesindeki kaydımı sildim. Daha sonra bu sefer de pandemi,vefat ailesel sebepler yüzünden ben x üniveristeme geri dönmek istiyorum bu MÜMKÜN mü?
Bu soruyu sorma sebebim ek madde-1 ile y den x'e geri dönme hakkım var. Ancak şu an alakasız bir z üniversitesine kayitliyim ve y üniversitesindeki kaydım silinmiş durumda.
Özet
x=1. Universitem y=ek madde 1 ile x üniversitesinden geçtiğim universite. z = y den kaydımı silip yeni bir sınav puani ile yerleştiğim üniversite. isteğim: ek madde 1 y den x e dönme hakkımı kullanmak istiyorum ancak dediğim gibi y den kaydımı sildim ve şu an z üniversitesine kayitliyim.
O kadar ciddiyim ki yol gösterene küçük de olsa maddi yardımda bulunmak istiyorum.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 209 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Üniversite ve Bölüm Tavsiyeleri ve Rehber Konular