Şimdi Ara

Ek madde-1 ile merkezi yatay geçiş paradoksum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen bilgili tecrübeli arkadaşlar yardım etsin bunalıma girdim, kafayı yicem yemin ederim. Hayatımda hiç bu kadar ağlamamıştim.

Şimdi ben x üniversitesinden y universitesine ek madde-1 ile yatay geçiş yaptım. Daha sonra y üniversitesinden memnun kalmayıp sınava girdim ve z üniversitesine yerleştim ve mecburen y universitesindeki kaydımı sildim. Daha sonra bu sefer de pandemi,vefat ailesel sebepler yüzünden ben x üniveristeme geri dönmek istiyorum bu MÜMKÜN mü?

Bu soruyu sorma sebebim ek madde-1 ile y den x'e geri dönme hakkım var. Ancak şu an alakasız bir z üniversitesine kayitliyim ve y üniversitesindeki kaydım silinmiş durumda.

Özet

x=1. Universitem y=ek madde 1 ile x üniversitesinden geçtiğim universite. z = y den kaydımı silip yeni bir sınav puani ile yerleştiğim üniversite. isteğim: ek madde 1 y den x e dönme hakkımı kullanmak istiyorum ancak dediğim gibi y den kaydımı sildim ve şu an z üniversitesine kayitliyim.

O kadar ciddiyim ki yol gösterene küçük de olsa maddi yardımda bulunmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mümkün değildir büyük ihtimalle

• emin değilim ama mantıken mümkün olmaz diye düşünüyorum silinen kayıttan geri dönüş varsa belli bi sürei çinde tekrar aktif ederseniz geri dönebilirsiniz diye düşünüyorum aksi takdirde çok mantıksız geri dönmeniz bambaşka bi üniye girmişsiniz tekrar sınava girip

• İşin içine z girmese, y'den x'e dönme hakkın vardı. Ancak kayıt sildirdiğin için artık yok maalesef. Eğer z'ye yerleştiğin sene aldığın puan x'e yetiyorsa myp yapabilirsin baharda(çoğu üniversite kabul etmiyor baharda) veya önümüzdeki yaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.50 İLE YATAY GEÇİŞ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.