![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
SuperOnline Taahhüt
Selamlar 2 3 tane eski forumlardan okudum da yine de bilgili olan bazı arkdaşlardan yorum almak istedim. 2 gün önce mahalleye kablo net alt yapısı döşendi ve internetleri güzel olduğu için ona geçmek istedik,lakin babam
kablo net alt yapısından önce yani bundan 5 4 gün önce superonline taahhütünüz bitmekte yeni bir taahhüt ister misin diye sormuş ve babam da alt yapının geleceğini bilmiyor olduğu için malesef kabul etmiş daha sonraki günlerde alt yapının aktif olduğu zaman superonline'ı arayıp iptal ettirmek istediğmizi söyleyince bize 950tl bir bedel sundular ve bizim iptal kaydımzı alıp daha sonra arıyabileceklerini söylediler sonrasında akşam avukat bir abimizle konuştuğum zaman da bize sunulmayan aktif olmayan bir internetin taahhütünü alamıcaklarını söyledi(daha önceki taahhüt ağustos 8de biticek) babamı da bugün aradıkları zaman şuanda 2 tane taahhütümüzün aktif olduğunu söylediler "bitmeyen taahhütümüz" ve "bize sunulmayan taahhütümüz". Babam da ağustosun 7sinde veya 8inde arıyacak ve kullanmadığımız internetin cayma bedelinin kaç para olduğunu soracak. Daha kullanmadığımız internetin taahhütünü iptal etme şansımız var mı veya 950tlnin bu kadar fazla olması bitmeyen taahhütümüzden mi yoksa bize sunulmayan taahhütten mi olduğunu bilemiyorum sizlerin de yorumunu almak istedim ^^
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 279 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Superonline
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)