![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Akıllı saat önerileriniz nedir?
|
batarya değişimi sonrası ıphone 6s model telefonum çöp oldu.
olay geçen hafta perşembe günü gerçekleşti. telefonumun bataryası çok hızlı bir şekilde bitti. bende pil sağlığına bakayım dedim. pil sağlığı %79 seviyesine düşmüştü. bende bir telefoncudan batarya almaya karar verdim. telefoncuya gidip batarya fiyatlarını sordum. telefoncu bana, "130 tl ye birebir orijinal batarya takarım" dedi. bende olur dedim ve telefonumu telefoncuya verdim. ilk başta telefonumun ekranını söktü. sonra eski bataryayı çıkartıp bana verdi. batarya yamuk bir şekildeydi. herhalde telefoncu bataryayı zorlayarak sökmüş. sonrası yeni batarya taktı ve telefonu açtı. telefon apple logosunda takılıyordu bir süre sonra kapanıp yeniden logo ekranına geliyordu. böyle bir sürkülasyon oluştu. telefoncu bana 2 saat sonra gelebilirmisin dedi. bende olur dedim. 2 saat sonra gittiğimde, "henüz parça gelmedi iki saat sonra gelebilirmisin" dedi. bende 2 saat sonra yeniden gittim telefoncuya. yine aynı şekil telefon apple logosunda takılıyordu. bana telefonumun bozuk olduğunu söyledi. ama ben ona telefonumu çalışır bir biçimde vermiştim. bir hafta geçti telefonumdan halen haber yok. telefoncu uğraşıyor halen. sorun büyük ihtimalle ana kartta gibi gözüküyor. sizce geri dönüşü varmı bu yolun? yoksa telefon gümemi gitti ?
ios 7.1.2 Cydia uygulamasını nasıl kaldırabilirim ?
|
A101 den 140₺ ye xiaomi earbuds basic alınır mı ?
|
Iphone’um jailbreaklımı jailbreaksızmı nasıl öğrenebilirmi
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.422 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)