Şimdi Ara

batarya değişimi sonrası ıphone 6s model telefonum çöp oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olay geçen hafta perşembe günü gerçekleşti. telefonumun bataryası çok hızlı bir şekilde bitti. bende pil sağlığına bakayım dedim. pil sağlığı %79 seviyesine düşmüştü. bende bir telefoncudan batarya almaya karar verdim. telefoncuya gidip batarya fiyatlarını sordum. telefoncu bana, "130 tl ye birebir orijinal batarya takarım" dedi. bende olur dedim ve telefonumu telefoncuya verdim. ilk başta telefonumun ekranını söktü. sonra eski bataryayı çıkartıp bana verdi. batarya yamuk bir şekildeydi. herhalde telefoncu bataryayı zorlayarak sökmüş. sonrası yeni batarya taktı ve telefonu açtı. telefon apple logosunda takılıyordu bir süre sonra kapanıp yeniden logo ekranına geliyordu. böyle bir sürkülasyon oluştu. telefoncu bana 2 saat sonra gelebilirmisin dedi. bende olur dedim. 2 saat sonra gittiğimde, "henüz parça gelmedi iki saat sonra gelebilirmisin" dedi. bende 2 saat sonra yeniden gittim telefoncuya. yine aynı şekil telefon apple logosunda takılıyordu. bana telefonumun bozuk olduğunu söyledi. ama ben ona telefonumu çalışır bir biçimde vermiştim. bir hafta geçti telefonumdan halen haber yok. telefoncu uğraşıyor halen. sorun büyük ihtimalle ana kartta gibi gözüküyor. sizce geri dönüşü varmı bu yolun? yoksa telefon gümemi gitti ?

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 15:16:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olursa olsun, 100-200 lira fazla verin ama Apple servislerinde orijinal pil taktırın. En azından uzun vadede de telefonunuz eskisi gibi stabil çalışmaya devam edecektir. Unutmayın; orijinal pil sadece Apple servislerinde olur ve garantisi de vardır.

• Geçmiş olsun, hiç uğraşıp canınızı sıkmayın. Zaten çözemezsinizde. Burdan ders çıkartıp, kendinize yeni telefon alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimal anakart bozuldu işçiliği iyi olan telefoncuları tercih edin her telefoncuya iphone verilmez. bide iphoneda orjinal parça diye bişey olmaz hepsi replika ancak çıkma bi telefondan söküp takarsa orjinal parça takmış olur.

• Telefoncu cihazı pert etmiş üstüne büyük ihtimal senin orjinal parçalarınıda sahteleri ile değiştirmiştir.

Apple harici orjinal parça tedarik ettiğini söyleyenler sahtekar dolandırıcı Yetkili Servis harici işlem yaptırmayın

• Le7els kullanıcısına yanıt

telefoncu bana orijinal ile birebir batarya demişti. benimde aklım karıştı o sıra herhalde. ben kendim deji batarya takacaktım. aynı fiyata telefoncu takınca uğraşmayada gerek kalmaz diye verdim. hemen hemen iki haftadır telefon, telefoncuda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke internetten deji alıp taktırsaydınız. Güvenilir telefoncu şart. Pilde sorun olabilir, ama telefonun pili yamuk şekilde çıkması çok şaşırtıcı. Normalde bırakın yamulmayı, şişme bile görmemeniz lazım.

Telefon kurtarılamayacak duruma dahi gelmiş olabilir. Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: hikd

telefoncu bana orijinal ile birebir batarya demişti. benimde aklım karıştı o sıra herhalde. ben kendim deji batarya takacaktım. aynı fiyata telefoncu takınca uğraşmayada gerek kalmaz diye verdim. hemen hemen iki haftadır telefon, telefoncuda.

apple store hariç orjinal batarya takamazlar gürgençlerde bile yan sanayi olabilir. ancak başka iphonedan söküp takarsa orjinal parça olur.

• Telefonu bir ay sonra geri aldım. Yazılım silinmiş. İtunes üzerinden yüklerken yarıda takılıp, "9" hatası veriyor. Tamir edilebiliyormuş ama bayağı masraflı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.