![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Adobe Illustrator ve Animate için Grafik Tablet Önerisi
Merhabalar,
Son 1 yıldır kendi başıma karikatür çalışmaları yapmaktayım. Fakat bu beni bir yere kadar çekebildi. Son zamanlarda animasyon gibi şeylere takıldım, tabi bunun için grafik tablet lazım. Piyasada biraz araştırma yaptım ve genellikte başlangıç için Xp-Pen Star06 ve Wacom Intuos serisini öneriyorlar. Yabancı kaynaklara baktım herkes wacom demekte (Onlarda daha uygun bir fiyata olduğu için). Bende ilerde sıkıntı çekmek istemediğimden sormak istedim.
Ya herkesin kendine ait bir evreni varsa
|
Başlangıç İçin Dedicated Server mi Yoksa Hosting Mi?
Merhabalar, bir e-ticaret sitesi yapmaktayım ve son aşamalarına gelmiş bulunmaktayım. Fakat aklıma bir soru takıldı, site biraz bile büyüdüğü zaman DDOS saldırısı olabiliyor bazen. Buda hosting şirketinin siteyi kapatmasına veya yurt dışından erişimi kısıtlamasına sebep oluyor. Buda uğraştığım tüm SEO hizmetlerini çökertir demek oluyor. O yüzden birkaç gündür düşünüyorum en son nefesi burada aldım. Başlıktanda göreceğiniz üzere Dedicated Server ile Hosting olayını düşünmekteyim. Sitede WordPress kullanıyorum. Dedicated Server'da anladığım kadarıyla bir RACK satın alıyoruz ve güzel bir depolamaya sahip oluyor. Yani sunucu benim olacağı için host. firması engelleyemez diye düşünüyorum. Birde siteyi yeni kurmaktayım henüz belirli bir trafiği de yok, bu serverlerde çok pahalı. Görüşlerinizi bekliyorum...
WooCommerce İncelemeler
|
Electro Teması Icon Hatası
Öncelikle Merhabalar,
WordPress üxerinden Electro teması ile bir e-ticaret sitesi kurmaktayım. Sitemin adının başına www koydum fakat sonrasında arama çubuğu kategoriler vb. kısımlarda ikon yerine m,v,b gibi harfler çıkmakta. Electro ayarlarına gittim, alışveriş sepeti kısmında ec-ec shopping bag ve diğerlerinde benzeri yazıyordu. Sanırım cPanel üzerinden taşıma yapmam lazım fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim. Sitenin şuanki hali ekte
![](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/e2/ba/47/e2ba47edc46a4ea2a61bb1fabf2272e8.png&t=0&width=480&text=1)
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.460 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)