gtx 1660ti'lı sistemde fps sorunu
Arkadaşlar merhaba, sorunum başlıktaki gibidir. Gtx 1660ti, 16gb ram, i7 9750h'lı sistemde hitman (2016) gibi oyunlarda dahi 40-60fps arası değerler alıyorum, rdr2'de de aşağı yukarı aynı değerlerde.fps limiti için vsync kapatma dışında başka bir ayar bilmiyorum fakat iyi olduğunu ve en azından birkaç sene önceki oyunları high-ultra'da oynayabileceğim bir sistemde bu değerleri almak çok canımı sıkıyor.tüm driverlar güncel, virüs taraması yapıldı, sıcaklık değerleri oyun içi 68-70 dereceyi geçmemesine rağmen değerler bu şekilde.Yardımcı olabilir misiniz?
huawei p9 lite 2017 (pra lx1) custom rom atamama
arkadaşlar merhaba, sorun başlıkta belirttiğim gibi, bir çok flash dosyası ve twrp sürümü denememe rağmen flashladıktan sonra huawei e-recovery ekranı açılıyor ve orjinal rom'u yüklüyor, telefonun bootloader kilidi açık ve rootlu, yardım edebilir misiniz?
merhaba.ben 2020 yks'de sayısalda 9645 sıralamayla galatasaray endüstri'ye yerleştim.fakat hem siyasi olaylar ve üniversite'deki fransız hocalara çıkan sıkıntılar, hem de okula adapte olamama nedeniyle merkezi yatay geçiş yapacağım.ama kafamı kurcalayan birkaç soru var.itü'ye geçmek istiyorum,ama açıkta kalmamak adına başka ünileri de yazarım diyordum fakat itü'nün hembaşvuru hem açıklanma tarihi çok geç olduğu için mecburen itü içi birkaç bölüm yazmak durumunda kalıyorum.bu bölümler
kontrol otomasyon müh(ing) ve (tr) (9676 ve 13k)
elektrik müh (15k)
makine müh( 15k)
ben bu bölümlerin hepsi için dilekçe verebiliyor muyum? yoksa bir üniye bir dilekçe mi verebiliyorum? yök yönergesinde buna dair bir bilgi yok maalesef. bir de yıldız bilgisayar bunlara tercih edilir mi? görüşlerinize açığım.teşekkürler şimdiden.
merkezi puanla yatay geçiş hakkında
merhabalar.ben galatasaray üniversitesinde endüstri mühendisliğindeyim.bu sene bitince itü kontrol-otomasyon(ingilzice) 'ye geçmek istiyorum.resmi olmayan kaynaklara göre 9775 son giren kişinin sıralaması,benim 9645.daha önce merkezi puanla yatay geçiş yapanlardan bilgi almak istiyorum,önerilerinize açığım.
epilepsi ve iş hayatı
merhabalar,ben bir endüstri mühendisliği öğrencisiyim galatasaray üni'de.iş ilanlarına baktığımda askerlik şartı:yapıldı (beklenen de bu tabii ki ) zorunlu hepsinde.benim muaf oluşum iş hayatımda sıkıntı çıkarır mı?epilepsi ve özel sektöre hakim biri (çalışan ya da işveren) birilerinin görüşünü almak isterim.eğer böyle bir sıkıntıyı sürekli yaşayacaksam maalesef tıpa yatay geçiş yapmak zorunda kalabilirim.(epilepsisin ne doktorluğu diyecekler için:cerrah olamıyorum zaten,ama benim de hayatımı devam ettirmek istediğim belirli bir maddi sınır var ve maalesef mecburum.)
teşekkürler.
merhabalar.tercih döneminde de arada kaldığım iki bölümden gsü'ye yerleştim.ama bana biraz içi boş geliyor,gerek teknik üni olmayışı gerek fransızcanın zorluğu,ufak kampüs vb etkenler beni okuldan soğuttu.hazırlık eğitimi de fransızca çok zorluyor ve fransızcanın meslek açısından pek de gerekli olmayışı iyice geçişe itiyor beni.sizce mantıklı mı?önerdiğiniz bir yer var mı?
teşekkürler
galatsaray üni kazanan var mı?
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.499 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar