Bilgisayar Bilimleri Hakkında
Bilgisayar mühendisliğiyle farkları nelerdir ? Alım Puanının düşük olmasından kaynaklı bir şey var mıdır? Gerçekten hiç yazılmaması gereken bir bölüm mü bilgisi olan varsa bilgisayar bilimleri hakkında yazarsa sevinirim
AYT Odaklanmalımıyım
Merhabalar 197k dan mezuna kaldım eylülden yılbaşına kadar olan zamanda sadece TYT yaptım diyebilirim(Dershaneye uygun gittim birazda)Fakat genel denemelerde yine 70-80 arası görüyorum arada konularımı görüp kapatıyorum.
Yılbaşından sonra AYT geçecem dedim fakat resmen hiçbir şey yapmadım denenebilir ilk 1 ay .Şimdi yine çalışmaya başladım biraz düzgün.
Kısaca soracağım soru şu TYT ye kafa yormadan AYT ye dönmelimiyim tam anlamıyla
En son çözdüğüm deneme TÖDER'di(Kolay olmasına rağmen kötü geldi)
TYT:76,5
AYT:38,75
Sayısal için TYT Coğrafya
|
TYT Matematik Alan Denemesi Öneriniz
Var mı ? Ortalama seviye denebilecek denemelerde 21-22 net civarı çıkıyor genelde
Soru Kaynağı Zor Geliyor
TYT Problemler adına Endemik çözüyorum fakat arada zorlanıyorum genelde 1 boş falan çıkıyor onunda çözümüne bakıyorum fakat bazı konularda 4 5 tane boş bırakıyorum zor bir kaynakmı endemik problemler adına başka bir şey mi almalıyım bilmiyorum.TYT Temelim Problemler konusunda biraz orta sayılabilir bu sene pek fazla net çıkaramadım yaklaşık 15 16 falan AYT Matematik 22 Net ne yapmalıyım.Çözmeye çalışınca her gün 2 test yapayım bitireyim diyorum çözemeyince çok moralim bozuluyor
Paragraf için öneri lazım
Paragraflar konusunde netlerim çok aralıklı geliyor bir gün 2 yanlış çıkarken diğer gün 10 yanlış çıkıyor ve ne kadar çözülsede boşa gidiyor gibi
Paragraf konusunda kendimizi geliştirmek için neler yapılabilir öneriniz var mı?
TYT Biyoloji
TYT Biyoloji için Meb kitabı odaklı gitmeyi düşünüyorum öteki yandan dershanedende birkaç ders desteği alıyorum.
Kitap olarak Dershane kitabıyla , Palmeyi çözücem bunlar yeterli gelmezse 1 tane daha eklemeyi düşünüyorum.
Konu olarak yeterli olmaz derseniz önereceğiniz youtube kanallarını bekliyorum
Test kitabı öneriniz varsada çok iyi olur
|
Beyler Formula 1 yarışı olmuş kaçırmışımda seyredebileceğim bir yer varmı 2020 russian grand prix
Booş
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 131
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.313 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar