Var mı ? Ortalama seviye denebilecek denemelerde 21-22 net civarı çıkıyor genelde |
TYT Matematik Alan Denemesi Öneriniz
-
-
rez
-
rez
-
endemik 345 ocak ayında da apotemi çıkacak ( en azından öyle söylüyorlar) -
bilgi sarmal endemik 345
-
quote:
Orijinalden alıntı: c keyfi bir sabittirbilgi sarmal endemik 345
hocam bilgisarmal ile endemiğin düzeyi nedir.
endemik için konuşursak saçma zormu yoksa ösym zorumu ?
bs için konuşrsakda yeni nesil diye boyama kitabı mı yoksa abartmadan yen, nes,il mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkincihocam bilgisarmal ile endemiğin düzeyi nedir.
endemik için konuşursak saçma zormu yoksa ösym zorumu ?
bs için konuşrsakda yeni nesil diye boyama kitabı mı yoksa abartmadan yen, nes,il mi ?
hocam endemik zor. problem ve geometrinizi süre açısından oturtup öyle çözün.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hankm00dyhocam endemik zor. problem ve geometrinizi süre açısından oturtup öyle çözün.
Alıntıları Gösterteşekkür ederim hocam bs için bi fikriniz varmı peki?
-
endemik daha zor ama bence en iyi matematik denemesi
-
Miray yayınları çok güzel bıyıklı mat yazdı bir kısmını zaten -
bilgi sarmala yarın başlıyorum güzel gözüküyor forumdaki arkadaşlar geçen seneki saçma soruların kaldırıldığını daha iyi hale getirildiğini söylemişti
-
boyama kitabı olduğunu sanmıyorum problemlerin hepsi şekilli falan değil o yönden güzel
-
quote:
Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinciteşekkür ederim hocam bs için bi fikriniz varmı peki?
Alıntıları Gösteryok maalesef
-
Hocam endemiğin problem kitabını bitirdimde zordu denemelerde de her soru o kadar zor olacak diye korkuyorum şahsen ama zorluğu problem kitabı gibi değilse alabilirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: hankm00dyyok maalesef
Alıntıları Gösterpeki hocam sağolun teşekkürler.
-
345 bs den daha zor ama çözülmesi lazım bence ama ilk önce bir kaç deneme çözseniz iyi olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: c keyfi bir sabittirboyama kitabı olduğunu sanmıyorum problemlerin hepsi şekilli falan değil o yönden güzel
içinden örnek sayfa atabilirmisiniz hocam.
-
alan ile branş denemesi arasındaki farklar nelerdir?
-
-
aynı şey
Benzer içerikler
- 21 yaşında üniversiteye başlamak
- telegram deneme cevap anahtarı grubu
- apotemi zor mu
- tıp dışı meslek mensupları için tus kontenjanları
- tyt kimya kaç günde biter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X