Selam arkadaşlar yaklaşık 4 tercih dönemi boyunca burada veya instagramda (@gulhanetiptercih) fakültemize dair soruları arkadaşlarımızla beraber tarafsız öğrenci gözünden yanıtlıyoruz. Fakültemiz hakkında sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin her türlü sorunuza cevap vermeye çalışacağım. Eğitim, hocalar, yurt, imkanlar vesaire istediğiniz konuya değinebilirsiniz.
Genel olarak bilgi almak için direkt olarak instagramda attığımız postlara bakabilirsiniz belki kafanızda yeni sorular oluşur. İster orada DM'den ister buradan sorabilirsiniz.
Fakületmizin normal yani sivil kısmının yökatlas linki aşağıdadır. Ben sivil yani çoğunluğun bildiği gibi normal tıp okuyan kesimdenim. Ama askeri tıp okumak isteyen arkadaşlar da sorularını sorabilir askeri kısmı hakkında bildiklerimi yanıtlayabilirim (genelde okul sürecinde işleyiş hakkında olanlar). Geleceğe dair askeri öğrencilik ile ilgili sorularınızı da instagramdan sorarsanız daha iyi olur çünkü orada hem askeri öğrenciler (içişleri ve msb farketmeksizin) yanıtlarsa daha kesin bilgiler alabilirsiniz. Forumda da askeri arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum görürlerse onlar da yardım eder :)
meraba arkadaşlar fakültemiz hakkında aklında sorusu olan arkadaşları yorumlara ve instagram @gulhanetiptercih sayfasına bekliyorum.
okulun yök atlas kısmı burada inceleyebilirsiniz
arkadaşım için bu üniversitenin whatsapp grubu lazım acaba bilen özelden atabilir mi
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 57
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.518 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar