Şimdi Ara

gülhane tıp fakültesi hakkında sorularınızı yanıtlayabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba arkadaşlar fakültemiz hakkında aklında sorusu olan arkadaşları yorumlara ve instagram @gulhanetiptercih sayfasına bekliyorum.

okulun yök atlas kısmı burada inceleyebilirsiniz

yokatlas.yok.gov.tr
    SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ - Tıp (111010223) | YÖK Lisans Atlası
    https://yokatlas.yok.gov.tr/lisans.php?y=111010223

• Burayı yazcağıma kafkas tıp yazarım
  • yazabilirsin tabii ki istersen 2 yıllık da yazabiliyorsun sonuçta ama sonrasını sen bilirsin tabii ki herkes istediği yeri yazabilir ben sadece soruları yanıtlayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leadyourbrain -- 21 Temmuz 2022; 15:28:56 >
  • Sıralamam 7600 daha yüksek sıralamali yerler geliyor buranin onlara göre avantajı nedir

• Teneffüs müziği ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında mı hocam
  • sbocal S kullanıcısına yanıt

eğitim kadrosu ve daha köklü bir okul olması 2019'da 7200'den girdim memnunum sıralamasının düşük olmasının sebebi insanların askeriden döndüğü için sivil olduğunu hala bilmemesi veya sivil tercih edip askeri bir şeylerle karşılaşacağını sanmaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leadyourbrain -- 24 Temmuz 2022; 13:3:22 >
  • slytherinlisayısal kullanıcısına yanıt

Tenefüs müziği olmasına mı güleyim gülhane parkına mı güleyim alfjadhfsgsklşdfhjaslkşg

• Instagram sayfanız güzelmiş.

Up
  • leadyourbrain kullanıcısına yanıt

Takma hocam o arkadaşı herkese atar gider yapıyor

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Hocam sistemi nasıl?
    Akredite değil çok köklü olmasına rağmen bunun sebebini biliyor musnuz?
    Bir de konuştuğum birkaç kişi zor olduğunu söylemişti. Zorluğu nasıl sizce?
  • dheroes D kullanıcısına yanıt
    Hocam fakültemiz 2016 yılına kadar akredite idi o yılda SBÜ bünyesine geçtiği için yeniden akreditasyon alması gerekiyor ve çalışmalar yürüyor. Hocalarımız akreditasyon için şartların sağlandığını ve alınacağını söylüyor.

Sistemi nasıl sorusunu biraz açabilirsen güzel olur ama aradığın buysa kurul sistemi var kurul kurul ders görüp sınavını oluyoruz.

Ben bu sene sınıfta kaldım ve bu kişisel sebepliydi hiç çalışmadım(kitap açmadım çıkmış baktım ve mesleksel beceri derslerine baktım) buna rağmen 52 ortalamam vardı finale girerken. Yani çalışan kişi her türlü yapabilir. Arkadaşlarımla genel kararımız 10 üzerinden 6,5 zorluk bu puanın çoğu da tıp eğitiminin zorluğu

Genel olarak bilgiler @gulhanetiptercih instagram sayfamızda yazıyor orayı inceleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leadyourbrain -- 24 Temmuz 2022; 14:3:53 >

Okul akredite olmak için uğraş veriyor, dekan yardımcısı ile görüştüğümde bu konuyu yakından takip ettiklerini ama sürecin biraz uzun süreceğini belirtmişti. Duyduğum kadarıyla da Tepdad kurulu bu sonbahar okulu ve hastaneyi ziyaret edecekmiş. Zaten okul 2021 yılında tepdad akredite aday statüsüne alındı ve değerlendirme raporu kurul tarafından incelenmekte. Burdan takip edebilirsiniz: http://tepdad.org.tr/akreditasyon-surecindeki-programlarin-guncel-listesi

Eğer Amerika'ya gitme hedefiniz yoksa tepdad akreditesi şu an için sizi bağlamamakta. Zaten Ankara Tıp İng ya da Çapa Tıp İng gibi fakültelerin de akreditasyonu şu an için bulunmuyor. Bu yüzden okulun eğitim sistemi, hocaların kalitesi, hastanesinin durumu, sınavların zorluğu ve bulunduğu şehrin durumu gibi konulara daha çok odaklanmanızı tavsiye ederim (Eğer ABD istemiyorsanız)

• mavitip M kullanıcısına yanıt
    Hocam abd düşündüğüm için soruyorum

Hocam şu an için 2024'e kadar okulun ABD akreditasyonu var zaten. 2024'e kadar Türkiyeden 90'a yakın fakültenin akreditasyonu bulunuyor. 2024 sonrası için Abd tepdad akreditasyonunu da değerlendirme kriterine dahil edecek. Yani okul bu 2 senede akreditasyonu yetiştirir mi bilemiyorum ama siz mezun olana kadar belge zaten alınır. Çünkü step 1'e genelde 4-5. Sınıf gibi başvuru yapılıyor. Bundan dolayı sizin için bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ha ben bunlarla hiç uğraşmak istemiyorum derseniz de 2024'e kadar kayıt ve form ücretini verirsiniz, hiçbir sorunla karşılaşmazsınız.

• mavitip M kullanıcısına yanıt
    Bilemedim hocam. Yazmak istiyorum ama aynı zamanda riske atmak da istemiyorum akredite değil diye
  • Size kalmış tabii ki. Amerika konusundan %100 eminseniz alternatif okullara bakmanız daha iyi olacaktır

https://www.ecfmg.org/accreditation// Bu sayfayı incelemenizi tavsiye ederim

• hocam üniversitede spor salonu yüzme havuzu gibi imkanlar var mı

• Eğitim Kadrosu eski gatalilar mı yoksa büyük değişim var mı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.