2023 tercih gtü ceng merak edilenler
- sınıfı bitirdik sorusu olanlar için burdayız bra eğitim çok sağlam ödevler fln zaman yiyor ama iyi öğreniyorsunuz, hocalar alanında bayağı uzman isimler, okulun iş imkanları fln güzel ama gebzede sonuçta, marmarayla olmasa istanbulla pek bir bağı yok ama marmaray işi baya kolaylaştırıyor. okul kendi içinde aşırı sosyal değil ama tabi bir diyarbakır falan değil. sorusu olanları bekleriz.
GTÜ CENG BRAH
Brahlar gtü ceng e rahat giriş yaptım yatayla ben geçiş yapacağım zamanlar buralarda bir bilgi yoktu ben şimdi geldim her türlü sorunuzu alabilirim
eğitim çok kaliteli hocalar genelde notları kıt değil düzgün çalışmayla ve dersi dinlemeyle yapılmayacak bir zorluğu yok bölüm derlserinin
havuz derslerinde durum değişiyor daha düzenli çalışma ve hafife almama (limit türev integral Bra yaparız diye) devreye giriyor
ortam çok yok herkes dağılıyor evine yurduna çok bi etkinlik falan da yok ara sıra stantlar açılıyor falan
her türlü soruya açığım
gtü ceng 1.5 aydır okuyom soruları alim
bum
Tıp kitaplarımı satıyorum arkadaşlar
Tıpı bırakıp CENG geçtim malum alıp açmadığım sıpsıfır tertemiz kitaplarımı satıyorum
4 cilt güncel sobotta 650
guyton güncel 300
robbins 400
yüzlerine bile bakmadım arkadaşlar bu sene bunların en az 200er 300er fazlası olur fiyatlar benden alın hem benim işim görülsün thinkpad paramı çıkarayım hem siz de öpülmeyin kitapçılar tarafından
YTÜ ÖĞRENCİLERİ NEDEN BU KADAR GARİP
Bu üniversitenin öğrencileri genelde kendini Ivy League ODTÜ İTÜ GTÜ İYTE vb ünilerle kıyaslıyor ama ne kadar küçükken azcık parlak ama sonra bir baltaya sap olamamış eleman varsa burada görüyorum sürekli. Normal halledilebilecek en ufak meseleleri her yerde yana yakıla soruşturup arıyorlar pireyi deve yapıyorlar ve sürekli yok kampsüm böyle yok davudpaşa vb vb diyerek fosforculukla hava atıp kendilerini çok yüksek yerlerde sanıyorlar. Genelde zaten çoğu da yok çevre müh yok genetik müh garip gurup bölümler
SA Agalar şimdi gtüde okuycaz sanırım cemaat yurd olacak kira hariç kaç para lazım hafta içi gebze kütüphane ders ve agalarla üni kantinde çay muhabbeti max ama hafta sonu çok kudurmadan kafelerde fln takılcam istanbulda.
Spor salonuna da gidicem onu da göz önünde bulundurursak bi de arabam yok toplu taşıma kullancam
ve dee son olarak şeyi sorayım kyk kredisi kaç olur bu sene 1500 çıkarsa direk onu kiraya verip aradan çıkarmış olurum kirayı
GTÜ CENG YATAY GEÇİŞ BAŞARDIM
TIP BELASINDAN KURTULDUM KUTLAMAKTAN BURAYA YAZMAYI UNUTMUŞUM SORUSU OLAN SORABİLİR
Yabancı bir üniversite ama çoğu masraf karşılanıyor OBP 90 üzeriyse ve yks ilk 20k sıralama yaptıysanız
İmkanı olanlar düşünmeden gitsin derim
Merkezi yapıcam aklımda bir iki bölüm var ama açıkta kalmaktan ve tıpa devam etmek zorunda kalmaktan korktuğum için yaklaşık 10-15 bölüme başvuru yapmayı düşünüyorum çoğu bölüm 90 kişi+%30 yatay geçiş kontenjanı diyor 27 kişi oluyor ama yök atlasta merkeziyle gelenler hep maximum 1-2 kişi sadece o kadar kişi mi geçmiş yoksa kontenjandan mı alınmamışlar? 27 kişi oluyor kontenjan ama mantıklı gelmedi
Ve ne bileyim üniversite sıralamaya zaten bakıyor tutan herkes alınıyor mu yoksa kendisi mi seçiyor kurum
Son kez soruyorum valla söz
Bilgisayarla ilgiliyim
GTÜ yaşam ücretleri az olur hafta sonu veya derslerim bitince marmaraya atlayıp istanbula giderim bilgisayar mühendisliği akrediteyi de alırlar ben mezun olana kadar şuan 15kda giderek de yükseliyor
İTÜ markası var matematik seviyorum da o kadar uğraşmak istemiyorum millet matematik öğretmeni mi olcuan diyecek vb. yazılımdan özelleşebilirim kendim ama bilgisayardan fazla emek ister diye düşünüyorum
yıldız ehm de ve cerrahpaşa bilgisayar da var aklıma ama onların puanlar çok düşük
çok karışık aklım yaw
THE NIGGAZ ON MY DICK YUH
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 376
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 13.473 (Bu ay: 106)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 216 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar