Şimdi Ara

GTÜ'de kaç para gider ne kadar para bana yeter sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SA Agalar şimdi gtüde okuycaz sanırım cemaat yurd olacak kira hariç kaç para lazım hafta içi gebze kütüphane ders ve agalarla üni kantinde çay muhabbeti max ama hafta sonu çok kudurmadan kafelerde fln takılcam istanbulda.

Spor salonuna da gidicem onu da göz önünde bulundurursak bi de arabam yok toplu taşıma kullancam

ve dee son olarak şeyi sorayım kyk kredisi kaç olur bu sene 1500 çıkarsa direk onu kiraya verip aradan çıkarmış olurum kirayı

• Kyk 1,5k civarı olacak gibi
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt

eyw hocam yurd beleşe geldi

• Up
  • benim manita gtü uçak mühendisliğinde. darıcada evde kalıyor, ev kirası 1.5. bina yaşı 5-10 arası, site gibi. ev harici 3-4 k’ya geçinebiliyor
  • jinxbot J kullanıcısına yanıt

eyw hocam

• En az 1450 olacak yüksek ihtimalle. Derin bir abimiz söyledi il müdürlüğünden
  • Silver Temren kullanıcısına yanıt

inş hocam yurt beleşe gelsin

• kyk kredisi ile ödeyince niye beleşe gelmiş oluyor? krediyi tskrar ödüyorsun bilgin olsun. geri ödenmeyenin sdi "kyk bursu"
  • abrahaman kullanıcısına yanıt
    İlk defa duydum hocam krediyi ders kredisine göre burs veriyorlar sanıyordum
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt

bence olmayacak max olacagi 1250 1300 tarzi biseydir. kyk yurtlarina gelen zam oranindan az bucuk anlasiliyor

• Irem E. I kullanıcısına yanıt
    Kyk yurtlarına %80 zam geldi. Bursa da %80 gelse 1530 oluyor. 1,4-1,5 arası olması olası
  • uppp

• Up
  • pupupupupupupupupupupupupupupupup

• Ne
  • DrEarth kullanıcısına yanıt

ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.