Şimdi Ara

işsiz olup ailesinden iş bul artık sana bi yere kadar bakabiliriz diye baskı yiyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ha yoksa kimse boş yapmasın hepiniz mutlusunuz :)

• bir ailen var ve suan soylenseler de sana bakıyorlar ve sen bunun kıymetini bilmiyor musun? asıl sen mutsuzum deme. asıl sen sikayet etme.

• F1SECO kullanıcısına yanıt

tartismaya girmeyin hocam zurnayi tartismada gecen olmadi daha artilayip geçin  

• ahhaahha tartısmadım aslında da yine de onerini dikkate alayım hocam :D

dedi aylık 100k maaş alan durumu benden 300 kat iyi olan kişi

forumdaki diğer tüm kişilerde 300 kat olmada da 10 kat iyidir benden durumu

dediğin kişiler (tamamen sokakta kalanlar) var mı var, ama onların da sayısı cok az. 100 milyonluk ülkede 100 kişilik bi gruptan değilim diye sevinecek şükredecek değilim .

• Aile = baskı = pataloji = tutsaklık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam suan benim de durumum iyi degil. cok cok iyiydi. ama bazı talihsizlikler oldu 1,5 sene icerisinde. ama mucadeleye devam. nefes aldıgın surece umut vardır. umut kalmasa dusunmeden bilegimi keserim zaten, olumden korkkan biri degilim. ama oldukten sonra bir hayat olmayacak benim inanısıma gore. ondan biraz daha mucadele etmek lazım. hem bunlar da tecrube... iyi dusunmek zorundayız...

inanmadan olmaz. istemek yetmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben varım ama üzülüyorum anneme yük oluyorum diye, ama çalışacak kadar iyi bir psikolojiye sahip değilimde, çok saçma bi durumdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 8 Temmuz 2024; 16:3:37 >

şu nası nası geçiniyosun nasıl barınıyosun ne yiyorsun?

eğer paran yoksa ailen bakıyor başka opsiyon goremiyorum, bunu kaldirabiliyor musunuz ?

inansam ne olcak inanmasam ne olcak boş işler bunlar hayatın gerçekleri var türkiye gerçekleri var kimse senin inanıp inanmadıgının umrunda değil

• FollowTheLight kullanıcısına yanıt

sizinki biraz şımarıklık olmuyor mu ama ? ben mesela çalışmak için bi yerlerimi yırtıyorum + mühendislik diplomam var ona rağmen açım :) ve baskı yiyorum her gün :)

ben kafayı yemeyeyim de kim yesin ? keşke ben de "kafam bozuk o yuzden calismiyorum" deseydim. ama yok , ciddi ciddi iş yok. çıldırdım

• Zurnalog kullanıcısına yanıt

hocam inanmayan sensin ben degil :D sana gore bi elimde viski bi elinde puro yazıyorum. neyse elbet bir gun tekrar... Allah hepimize yardım etsin kardesim

iş bulamıyorumki şımarıklık yapayım, ayrıca depresyon hastasıyım gerçekten içimden bir şey yapmak gelmiyor ki bu elimde olan bişey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 8 Temmuz 2024; 18:27:47 >
  • FollowTheLight kullanıcısına yanıt

odaklanma sıkıntın falan mı var yoksa sadece kötü hissettiğin için mi yapamıyorsun?

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

yalan konusuyor

bu forumda en fakirim diyenin bir milyon parası hatta işi var kimseye inanmayın ben hariç

gerçek bi fakir varsa o benim AÇIM kredi kartıyla idare edip borcunu odeyemiyorum hakiki fakir tek kişi var o da benim

Gerçek fakirlerin yüzükleri olur. Senin yüzüğün yok.  

• Hangi memlekettesin ki iş bulamıyorsun ? Mühendisim diyorsun ne mühendisisin?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün reis:D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

çokmu komıh?

(pala kermes sesiyle oku)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.