Şimdi Ara

GTÜ CENG YATAY GEÇİŞ BAŞARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TIP BELASINDAN KURTULDUM KUTLAMAKTAN BURAYA YAZMAYI UNUTMUŞUM SORUSU OLAN SORABİLİR

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Şüphesiz biz onları size ibret olsun diye yarattık...

yılda 1 kere giriyorum her zaman senin şu mesajların snki bot gibi . o mesleğe çok iyi bir insan değilseniz değmez doktorlar 50k+ almalı açıkçası. 24 k iş yeri hekimliğine değebilir ama tabi okuma olayı zahmeti gene değmez. çevremdeki bilg müh en düşük 20k duyuyorum 1 yıl tecrübeli elemanlar. bu arada tıp okuyup memnun olan tek sen varsın gördüğüm 4 ankara tıp 2 hacettepe tıplı arkadaş var 4 ankara tıplının 2si sınıfta kaldı biri kendi şehrine tıpa geçti diğeri devam 1 i sınıfta kalmadan bıraktı odtü makineye geçti hacettepelilerden 1 i kaldı devam ediyor memnun değil diğeri geçti devam ediyor memnun değil. özelden yaz ankara tıpta kalan arkadaşımın adını verim bir yol göster çocuğa antedans a üye ama 1 kere bile gitmedi hem sosyl değil hem kalıyor.

kanka tıpla ilgili bi durum yok tıpı bırakmışım sallamıyom da niye gelip buralarda aranıyon yani zorun ne anlamıyom ki

• apostrophe A kullanıcısına yanıt

Hocam Hacettepe gibi bi okula giren doktor adaylarının memnun olmaması çok kötü bir durum

hocm ben kalma durumunun yüksek olduğundan bahsetmedim ki neyi düzelttiniz onu anlamadım? benim arkadaşların kaldığı gerçeği var geçenlerin de memnun olmadığı. bütün bütü olayını biliyorum cok zor kalması ma kaldı 4de 2 kalanların da arkadaş olması bağlantılı bir şey olabilir tabii ki doğrudur dediğin 4 5 kişi olayı benim arkadaş 350. miydi neydi sınıf da 360 kişilerde olması gerek 10 15 kişi kalmış galiba 4 5 diyelim farketmez konuya alakasız cevap yazmışsınız asıl olay memnun olmamaları ve proflardan birisi tıp okumayın vs demişti hatta arkadaş bahsetmişti. Çomü de de arkadaşlarım var onlarda memnun değil 3 kişiden 2 si değil 1 i okey diyor. Bence olay motivasyon eksikliği tıp bitti 6 sene ee tus ee asistan ee uzman vs maaş ne verilen emeğe göre maaş/emek oranı 1 in çok altında motivasyon eksikliği memnuniyetsizliğe sebep oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostrophe -- 26 Ağustos 2022; 0:35:10 >
  • apostrophe A kullanıcısına yanıt

Hocam hangi doktora sorsanız tıp okumayın der zaten

• Ho
  • eyw kral ceng konusu altında tıp konuşan sümbüller arasında bir ADAM GİBİ ADAM çıktı BABAYİĞİT

• Eyv ciğerim boşver onları takım tutar gibi bölüm tutuyorlar yakında ceng de zaten tıpla eşdeğer olcak doğuda bile burdur zonguldak vs bile 100 k olmuş
  • Onları ben de anlayamıyorum ve tercih zamanı geldiğinde hepsi tıp yazdırır bu sene de böyle oldu, çocukları bizim fakülteye bile giren var

Bizim okuldan geçen tus 1. Onat Güner hocamız da Ankara tıp spor hekimliği ana bilim başkanı Prof. Dr. RÜŞTÜ SÜLEYMAN GÜNER in de oğlu

------------

hatta bir hocamız da ben Türkiyedeki tıp fakültelerine göndermem falan diyordu ve kötülüyordu sonra öğrendik ki, Ukraynada tıp okuduğunu öğrendik, puanı tutmamış tıp barajını sonra hocamız Ukraynaya göndermişGTÜ CENG YATAY GEÇİŞ BAŞARDIM GTÜ CENG YATAY GEÇİŞ BAŞARDIM 

-----

Puanı tutmayanlar da ben tıp okutmadım diyor bilerekGTÜ CENG YATAY GEÇİŞ BAŞARDIM 

Ve bizim tanıdıklarımızın çoğu da aynı yol üzerinde gitmekteGTÜ CENG YATAY GEÇİŞ BAŞARDIM 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 26 Ağustos 2022; 0:49:4 >

• Hocam hayırlı olsun.Ozel değilse tipi bırakma sebebini öğrenebilir miyim ben de bu ayrimdayim.
    Hocam yanlış anlama senle kişisel sorunum yokta niye bu kadar kendini yipratiyorsun insanlar için ? Tamam ben de çok severim yardimseverlik iyilik hep beraber bilinclenelim vs ama hep tartışmalar çıkıyor . Acaba her konuya artık maaş ya da belirli bir görüşü empoze etme amacıyla yazmasınız nasıl olur ? Adam mesela yatay geçiş sevincini paylaşmış bu adam cengden tıpa geçmiş biri de olabilirdi bu başlıkta adamı negatif etkileyecek şekilde geçtiği bölümü ovmussunuz. Daha da fazla yazabilirdim ancak biraz hassasiyetinde gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca çok fazla tıpı ovuyorsunuz. Bu ülkede çok güzel paralar kazanan insaatindan tıp mühendisliğine (teng)'e kadar bölüm var. Biz kıyaslama işine girersek işin içinden çıkamayız . Teng ile kalın ( Teng koruma ve geliştirme vakfı )
  • GTÜ CENG YATAY GEÇİŞ BAŞARDIM 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.