Şimdi Ara

AYT PUANIYLA MÜHENDİSLİKTEN TIPA YATAY GEÇİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar varsayalım bu sene bir mühendislik kazandım, hazırlığı bitirdim. (Daha ilk sınıfa başlamadım sadece hazırlık bitti) okula başlamadan tıpa geçiş yapabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up ben de merak ediyorum
  • Up

• www.yok.gov.tr
    YÖK Güz ve Bahar Dönemi Ek Madde 1 Uygulama İlkeleri
    https://www.yok.gov.tr/ogrenci/guz-ve-bahar-donemi-ek-madde-1-uygulama-ilkeleri
  • Eğer aklında tıp varsa direk tıp yaz. Hazırlık okuyup geçmenin anlamı yok. Hazırlık okuyarak bölümü sevip sevmeyeceğine karar veremezsin. İlk sınıfı okuyup öyle karar vermen daha iyi olur. Bir kaç bölüm dersi almış olursun çünkü.

• Ganara G kullanıcısına yanıt
    Hocam ne istediğime karar veremiyorum bir türlü. Tıp düşündüğümde mühendislik çekici geliyor bu sefer

• quote:

Orijinalden alıntı: gelecegindoktoru44

Hocam ne istediğime karar veremiyorum bir türlü. Tıp düşündüğümde mühendislik çekici geliyor bu sefer
    Anladım ama hangisine gidersen git bölüm derslerine girmeden karar verme.

Hatta şunu yapabilirsin örneğin Hazırlıktasin. Bölümün ders programını aç boş vaktinde bölümle ilgili bir derse gir. Fark edilmezsin. Yada hocadan rica et girebilir miyim sadece dinleyeceğim diye.

Tabi burda ilk yıl alınan derslere başlangıç zamanlarında gir. İleri ki zor derslere girersen yada dönemin ortasında. Gözüne aşina olmadığı için çok zor gelip soğuyabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an aynı durumdayım sanırım tıp yazacağım çünkü tıpta ilk senede bölümün geneli hakkında fikir sahibi olabileceğimiz dersler olacak eğer hiç hoşuma gitmezse mühendisliğe yatay geçiş yapacağım ama bunun tam tersi daha zor çünkü hazırlıkta bölüm hakkında çok fikir sahibi olabileceğimi sanmıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.