Genel problemler, iyileştirme çalışmaları güncellemeler derken adeta gına getirdiler. Şimdi de hangi içeriği izlesem de video yükleme çizgisi ilerlemiyor teknik yetkililer dünden beri çalışma yaptıklarını söyledi. Öncesinde yine benzer sorunlar yüzünden adeta platformu aldığımıza pişman ettirdiler. Favori olarak seçtiğim içeriklerin bazılarını korsandan izledim yani arkadaşlar ücretini ödediğimiz platformda film izleyemiyorum. Şu an 2 gündür içerikleri sorunlu ben o kadar platform aldım beın Connect kadar sorun yaşamadım. Alay eder gibi korsan izleyenler hiçbir problem yaşamadan izliyorlar. Bugün izleyemediğim dizilerin birçoğunu teknik problemler yüzünden korsandan izledim parasını verdiğimiz platformdan içerik izleyemiyoruz. 2 gündür sorunu bir türlü çözemediler. Yasal olmadan film içeriklerini yayınlayan korsan siteler de izleyenler bile bizim kadar sorun çekmiyor Teknik yetkililer geri dönüş sağlasa da sorun çözülmüyor. Beın Connect aldığıma pişman oldum. Artık içerikleri parasını verdiğim halde izleyemiyorum
beIN Connect videolar donuyor
Arkadaşlar beIN Connect kullanıyorum. 3 aydır hiçbir sorun yaşamıyordum, sorunumu şöyle izah edeyim. Herhangi bir içeriği izlediğim zaman birkaç dakika izliyorum video doldurma çizgisi sabit bir noktada donuyor. İlerlemiyor, yani ilk etap da internetim de sıkıntı olduğunu düşündüm. İnternetim gayet hızlı tarayıcılarımı temizledim, Google Chrome tarayıcısını zaten güncel tarayıcıyı kaldırıp tekrar kurdum olmadı farklı tarayıcılar kullandım onlarda da aynı hata. Filmi izliyorum, birkaç dakika sonra yüklemeyi gösteren çizgi sabit bir yerde duruyor. Görsel de gösterdim, filmin videosu bir süre sonra yüklenmiyor donuyor. Ayrıca arka planda indirme yükleme de çalışmıyor, 3 aydır hiçbir sorun yaşamadım, beIN Connect teknik ekibinin de söylediği tüm talimatları yerine getirdim olmadı, hatırlatma yapayım arkadaşlar beIN Connect yakın zaman da iyileştirme güncelleme çalışmaları yaptı şimdi acaba
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 335 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın