Usb Girişli Gamer Kulaklık mı 3.5mm mi?
Merhabalar malum olur ki bir çok gamer kulaklık Usb girişi üzerinden dekteklenmekte,lakin benim merakım Anakart üreticileri kartlar üzerine o kadar gelişmiş ve teklonoji ile desteklenmiş ses kartları dahili olarak veriyor ki üst seviye kulaklıklar hariç bir çok kulaklığın ses kartından daha iyi kalitede olduğu bilinmekte. Şimdi sorum şu kendi sistemim üzerinden gitmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum,Kulaklağımı yeni aldım marka modeli Gamepower Kizaru 7.1 Ve Anakartımıda yakında yeniliyeceğim,Alacağım anakart Asus Rog Strix B550-F Gaming Kart Hem 7.1 hemde DTS® Sound Unbound™ Özelliği mevcut fakat kırılma noktası kulaklığımın girişi Altın uçlu Usb İşte Öğrenmek istediğim,şey bildiğim kadarıyla Anakartlar ses yongaları üzerinden 3.5mm Jack üzerinden bu teklonojiyi sunuyorlar ben bu teklonojiden nasıl yararlanırım ? Kulaklığımı değiştirmem mi gerek eğer gerekli ise bu teklonojiyi kullanabileceğim kulaklık önerinizi almak isterim,yada kulaklığımın ses kartı Anakartan dahamı kaliteli böylemi kalsın,Yada usb to 3.5mm dönüştürücü alınca varmı bilmiyorum tabi dönüştürücü olduğunu varsayıyorum hem kulaklığın ses kartı hemde anakart ikisi aynı anda sorun teşkilm edermi ? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.142 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ses Sistemleri