Şimdi olayı anlatayayım evimizde şuan süperonline'nın 16 mpbs neti var normalde iyi olması gerekiyor ancak amcamlarla ortak kullandığımız için net çok kötü oluyor ve (babamlarla konuştum ayırak fln diye ama ayıramadık)13 cihaz fln bağlanıyor yani.Ablama burs çıktığı için bize özel eve bir tane modem daha almayı düşünüyoruz veriliyor mu bilmiyorum.Evde ethernet prizi çok var ancak sanırım hat yok modemin yanında verilen üçlü priz şeysini her prizde denedim ve internet var ama internet olmadan bağlı hatası alıyorum bunu nedeni de hat olmamasından kaynaklı bir sorun galiba sadece 1 hat var neyse yani demek istediğim hat sorununu nasıl çözerim bilen varsa lütfen...
Bu arada 2 katlı bir evde yaşıyorum apartmanda değilim
O üçlü priz şeysi diye anlattığım cihaz.
EPİC GAMES FOOTBALL MANAGER 2020
Selamlar epic gameste bildiğiniz üzere fm 2020 ücretsiz oldu girdik oynadık kariyerde sıkıntı yok fakat arkadaşlarla online giremiyoruz internetimiz olmasına rağmen internete bağlanın yada epic games bağlı olmanızı kontrol edin diyor beraber giremiyoruz.Çözümü bilen var mı lütfen yazın ????
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 216 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri