İndirme hız sınırı nasıl kaldırılır
Bir dosya indirmek istiyorum ama bedava olarak indirdiğimde 30kb hız sınırı var 39 un üstüne çıkmıyo bu yüzden yaklaşık 8 saat beklemem gerek bu sınırı kaldırmanın yolu var mıdır acaba?
Bir videoyu açmaya çalışıyorum ama premium almamı istiyo
İnternette bir video indirmek istiyorum ama vidonun yaklaşık 20. saniyesinde premium al yazısı çıkıyo bu vieoyu açmamın bir yolu var mı dün aynı yerden videoyu direkt indirmiştim arada indirmeyi durduruyodu sonra ben başlatınca devam ediyodu ama bu gün indirmeye çalıştığımda direkt 5mb dan sonrasını duduruyo birdaha açmıyo videoyu direkt yeni bencerede açınca da belli biyerden sonra devam etmiyo. Yardımcı olursanız sevinirim.
Windowsu hangi sürücüye yüklemeliyim
|
Prime gaming ödülleri gelmiyo
|
Gundam maketi nerden alınabilir
merhaba gundam maketi yapmak istiyorum fakat nereden alabileceğimi bulamadım Türk siteleri zaten normal fiyatından katlarca daha pahalıya satıyo japon sitelerine baktığımda ise uygun fiyatlı denebilecek fiyatlar görüyorum ama bu siteler ne kadar güvenilir ya da fiyata kargo vs. dahil mi bilmiyorum aranızda gundam maket yapan ya da konu hakkında bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim
i yapan ya da konu hakkında bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim
Saçlarım dökülüyo yaş 16
|
One piece filler listesi atar mısınız
|
Boyum daha fazla uzar mı uzaması için ne yapmalıyım
Babam 187 annem 158 ben şuan 170 gibi bişeyim 2005 kasım sonunda doğdum 16 ya giricem boyum daha uzar mı babam 10. Ve 11. Sınıfta bianda atmış ben şuan 10 un başındayım geç yazıldım ama babam ocak başında doğdu zaten arada o yüzden babamla karşılaştırınca 2006 lı gibi düşünebiliyorum ama ben bir ara 155 gibiydim bianda 168 gibi bişey oldum bidaha boyumun atma şansı var mı iyi beslenmeye başladım spora da başlıcam ama annem kısa boyum uzamaz diye korkuyorum
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.124 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic