Saçlarım dökülüyo yaş 16
-
-
finasteride diyolar o da sikintili bi ilac hormonlari baskiliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Günlük 100 tele kadar normalmiş, 5-6 taneden hiç bişey olmaz.
Onu ben de duydum ama elimi atınca 5 6 geliyosa günde 100 den fazla dökülüyodur diye düşündüm ve zaten babam ve dayılarımda erkek kelliği olduğu için büyük ihtimal büyüynce 25 yaşlarına doğru bende de olucak ya da daha erken bunu engellemek ya da yavaşlatmak istiyorum
Bıttım sabunu, hindistan cevizi yağı vesaire.
sarımsak, limon, hindistan yağı, yumurta sarısı
çam terebentini vs.
tedavi yollarını yazdımda esas problem strestir stresi yok et saçın dökülmez
genetiğin önüne geçemezsin ne sarımsak limonu la çorba mı yapıyon
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sende sür saçına 😁
bıttım sabunu kullan birde doktora görün kansızlık veya başka hastalıklarda saç dökülmesi yapar baktır değerlerine
-
testeron seviyesi yüksekse saç dökülüyor bilginiz olsun.
sonradan görüp gelenler için yazıyorum fin için 16 çok erken en azından şöyle bir 20 olmak lazım hormonları baskılayan bir ilaç olduğundan gelişim dönemi kullanılması pek faydalı değil onun haricinde eksik olan vitaminlerinizi kapatın dökülme karşıtı şampuan alın
-
bana da çok oluyordu senin yaşlarındayken
sonradan baya seyreldi ama kel olmadım
şimdilik
günde 2-3 adet bütün dişleriyle sarımsak tüket bir de bitkisel şampuan ve losyon al. vitamin değerlerini normale çek. geçmiş olsun. bu şekilde düzelme olacaktır bu yaşta. kimyasaldan ve sigaradan uzak dur.
-
14 yaşındayım 1 yıldır saçlarım dökülüyor, genetik kimsede yok. Elimi kafama attım mı 5-10 saç teli geliyor ve kafamın içi bayağı gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunabeys -- 29 Haziran 2024; 2:20:24 > -
uzun uzun yazardım ama özetle bunun birden fazla yolu var ama en kesin yolu minoxidil %5 sprey almak ve onu dermaroller ile kullanmak, bu en zararsız ve en etkili yol. Diğerleri çok sorunlu benden demesi. Mesela dutasterid (avondart), fenasterid (proscar) da bunu engelliyor ama dht baskıladığı için erkekliği kötü etkiliyor kısırlık ihtimali bile var. En zararsız yolu dediğim gibi minoxidil %5 alıp dermaroller ile düzenli bir şekilde uygulamak ama bu da en az 1 yıl kullanmayı gerektiriyor ilk 6 ay neredeyse hiç faydası yok hatta daha fazla saç döküyor.
-
O yaşlarda kafamda aşırı kepek olurdu.
Mavi yastığı kucağıma alıp fırça tarakla kepek dökerdim.
Bir kaç dakikada mavi olan yastık beyaz renk alırdı.
20' li yaşiarda kepek sorunu kalmadı...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X