WİNDOWS GÜVENLİK DUVARI
Windows güvenlik duvarını aktif hale getiremiyorum. Hizmetlerden deneyine görseldeki gibi çıkıyor herhangi bir komut almıyor. Bununla birlikte Microsoft store da giremiyorum yardımcı olabilecek biri var mı ?
MİCROSOFT STORE AÇILMIYOR
Microsoft Store u arama yerine yazınca çıkıyor ama üstüne baınca herhangi bir geri dönüş yapmıyor.Microsoft uygulamaları kurtarma programını denedim ama services registration is missing or corrupt hatası veriyor.Uygulamalar kısmında store çıkmıyor.Storea sağ tıklayıp uygulama ayarları diyince bişey gelmiyor.
OYUN ÖNERİSİ ?????a
Rpg tarzı sıkıyor artık witcher rdr falan doydum rpg ye açık dünya oyunlardada görevleri yapmaktan çok açık dünyada takılıp sıkılıp oyunu kapatıyorum.Çizgisel giden görev için bi ordan bi oraya gitmek zorunda kalmadığımız aksiyonu bol sağlam grafikli oyun önerisi var mı? Resident evil 3 gibi çizgisel aksiyonlu
ASD
ASD
ONLİNE DERS KAYDINI KAÇIRDIM
Dokuz eylül üniversitesi 1. sınıf Maliye öğrencisiyim.Üniversitede ilk senem olduğu için bilgi ve tecrübe eksikliğim çok.Üniversite duyurularını Dokuz eylülün resmi sitesinden takip etmeme rağmen herhangi bir ders kayıt duyurusu görmedim.Hala daha yok.Ama ders kayıtları bugün bitmiş yeni haberim oldu.Napmam lazım bilgisi veya tecrübesi olan yardım ederse çok sevinirim.Çok tedirginim dönem yanarsa diye.İyi forumlar.
RADEON VEGA 8+AMD RYZEN 3500U
Arkadaşlar amd kanadı hakkında pek bi bilgim yok.Huwai matebook d 15 matebook almayı düşünüyorum.Fazla oyun oynamam.Daha çok orta ayarda office proglamları veya After effects ve Ps Cs 6 kullancam bölümümle alakalı.Sizce nasıldır alınır mı?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.442 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: FPS/TPS