Rpg tarzı sıkıyor artık witcher rdr falan doydum rpg ye açık dünya oyunlardada görevleri yapmaktan çok açık dünyada takılıp sıkılıp oyunu kapatıyorum.Çizgisel giden görev için bi ordan bi oraya gitmek zorunda kalmadığımız aksiyonu bol sağlam grafikli oyun önerisi var mı? Resident evil 3 gibi çizgisel aksiyonlu |
OYUN ÖNERİSİ ?????a
-
-
Metro serisi belki
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Wolfestein serisi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Grafikleri günümüz oyunları kadar iyi diyemem ama çizgisel ve vurucu hikayesiyle önerim Spec Ops: The Line
-
Yakuza 0'ı tavsiye ederim. Oyunda yan görevlerde var ama witcher tarzı içinde kaybolmalık değil, hatta bayağı eğlenceli ve komikler. Oyun genel olarak çizgisel diyebiliriz.
-
PC oyunları kategorisine yazarsanız daha çok cevap alabilirsiniz
Shadow Warrior 2 oynuyorum şu an grafikleri kötü değil bir bakın isterseniz yani biraz vahşi ama olsun
Serious Sam serisinin son oyunlarına bakabilirsiniz
Titanfall 2 çizgisel ve iyi bir oyun diye biliyorum
Grafiklere eğer çok fazla takmazsanız bulletstorm un remastered versiyonu sizi belki eğlendirebilir
Grafikleri güzel aksiyonu güzel tam çizgisel olmasa da metro serisine bakabilirsiniz
Wolfenstein ve doom serilerinin son oyunlarına bakmalısınız kesinlikle
Tomb Raider serisinin son oyunları da çizgisel ve güzel aksiyonlu oyunlar diye biliyorum
Bıoshock Infınıte ye bakabilirsin
halo serisinin çoğu oyunu pc dede bulunuyor diye biliyorum ona bakabilirsin
Star Wars Jedi: Fallen Order hiç oynamadım çizgisel ve güzel bir aksiyon oyunu diye biliyorum
Control grafikleri çok güzel enfes bir aksiyon oyunu çizgisel diye biliyorum bunu da
Call of Duty: Black Ops Cold War çıktı yepyeni ona bakabilirsin
direk yazdım yanlışım varsa kusura bakma
-
quote:
Orijinalden alıntı: Evil BeliefGrafikleri günümüz oyunları kadar iyi diyemem ama çizgisel ve vurucu hikayesiyle önerim Spec Ops: The Line
Steam'de indirimde alıp hiç indirmemiştim bile nasıl bir oyun acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam oynanışı, grafikleri vs. açısından çok ekstra bir şey sunmasa da ağzı açık bırakan bir hikayesi var. Spoiler yemeden oynamıştım zamanında, beni hikayesiyle çok etkilemişti. "Savaş gerçeği" üzerine senaryolar ilginizi çekiyorsa bence beğenirsiniz. Yaptığınız seçimlere göre oyunun sonu da değişiyor. Bitirdikten sonra Youtube'dan diğer sonlara da bakmanızı tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Devil may cry 5
battlefield 4
-
quote:
Orijinalden alıntı: Evil Belief
Hocam oynanışı, grafikleri vs. açısından çok ekstra bir şey sunmasa da ağzı açık bırakan bir hikayesi var. Spoiler yemeden oynamıştım zamanında, beni hikayesiyle çok etkilemişti. "Savaş gerçeği" üzerine senaryolar ilginizi çekiyorsa bence beğenirsiniz. Yaptığınız seçimlere göre oyunun sonu da değişiyor. Bitirdikten sonra Youtube'dan diğer sonlara da bakmanızı tavsiye ederim.Cevap için teşekkürler hocam bir ara bitireyim oyunu :)
gears serisini oyna, hikayesi ve oynanışı ile baya sürükler. ilk 4 oyunu da remastered oldu iyi bir şekilde. keyifli bir deneyim sunar.
-
Dostum shadow warrior tam aradığım gibi çok saolasın
-
Gears bitirdim hocam son oyununu makul bi fiyata almıştım gears adamdır
-
Hocam yakuza büyük bi seri girersem çıkamam içinden bide yakuza 0 ı oynasam hikaye yi anlarmıyım
-
Metro bitirdim hocam son sahnede ağladım:(
-
Yakuza 0'ın Türkçe yaması (yan görevler dahil) gayet başarılı
-
Tomb Raider serisi birde belki hitman serisi -
TOY HEROES online
Cok eglenceli gel
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X