ARACİN KENDİ KENDİNE GAZ VERMESİ
KONU İLE AKAKALİ Mİ BİLMİYORUM
ARACİM FORD CONNECT 110 HP NORMAL BİR SEKİLDE SEYİR HALİNDE İKEN DEVİR DUSMESİ ESNASİNDA
( ORTALAMA 2000 DEVİRLERDE İKEN)
ARAÇ BOGULUP VİTES DÜŞMENİ İSTEMİYOR LAKİN GAZA OTURDUGUM ZAMAN ARAÇ SANKİ DEBRİYAJ TOKATLİYORMUS GİBİ DEVİR BİR ANDA 3500 DEVİRLERE FİRLİYOR SONRA 2500 DEVİRLERE İNEREK HIZLANMAYA BAŞLIYOR BU BİR SORUN MUDUR YOKSA ARACIN BİR OZELLİGİ Mİ BİLMİYORUM FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM TEŞEKÜRLER..
2. el kasa
|
|
VGM KYK BURS SECİMİ
Arkadaşlar bilgisayar programcılığı 1. Sınıfta okuyorum kyk yurdunda kalıyorum ve seneye yeni bir bölüm kazanmak için tekrar sınava çalışmaya başladım kyk bursuna başvuru bile yapmadım seneye 4 sene KYK bursu alma imkanım olduğu için böyle bir şef yapmadım şimdi de vgm nin basvurulari açılıyor ben şimdi vgm başvurusu yaptım bu kazandım varsayalım seneye bölüm degistirecegim için vgm bursu kesilmiş olacak peki bolum değiştirince KYK ve vgm burs basvurusu yapabiliyor muyum araştırdım bı bilgiye ulaşamadım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
ALİEXPRESS EKRAN KARTI
ALİEXPRESS DEN EKRAN KARTI ALACAGIM İ3 8100 İŞLEMCIYLE EN UYM SAGLAYAN KART 1050 Tİ OLDUGUNU OGRENDIM LAKIN TURKIYEDE FIYALAR ÇOK UÇUK ALIEXPRES DE DE 2 ADET KART BULDUM SIZCE ALMALIMIYIM GÜMRÜKTEN GEÇER Mİ GELDİĞİNDE HIYA ÇIKAR MI
gigabyte:
asus:
Pc toplama
ARIZALI (!) EKRAN KARTI ?
bır kac gun once psu m arızalandı gıttım yenı psu aldım taktım pc acılmadı bıraz temızledım fırca ile snra tekrar dnedım acıldı lakın ekran marul tarlası gini yemyeşil... :D acılırken de out of range hatası alıyorum arastırdım bıraz guvenlı moda gecıp cozunurlugu dusurmem gerektıgını anladım lakın guvenlı moda geçerken de out of range hatası verıyor .d ekranın yeşillemesı de vram chıpset arızası falan diyorlar ama emın degılım dogru olabılır en azından out of range hatasını halletmek ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım..
(HER NE OLURSA OLSUN EKRAN KARTI TAKTIGIMDA WINDOWS BASLATTIGI AN OUT OF RANGE HATASI VERIYOR GUVENLI MOD VS HEPSINDE VERIYOR EKRAN KARTNI SOKUP ANAKARTTAN GORUNTU ALINCA HIC BI SIKINTI YOK)
i3 8100
gıgabyte h310m
asus gt 420 2gb ddr3
250 W PSU ICIN EKRAN KARTI ONERISI
ARKADASLAR EKRAN KARTIMIN CHİPSETİ ARIZALANDI YAPTIRMAK ISTEMIYORUM 10 YILLIK EMEKTAR (GT420) BANA COK IYI YOLDASLIK YAPTI GTA V CSGO VS VS OYUNLAR OYNADIM GOREVINI TAMAMLADI SIMDI YENI BIR EKRAN KARTI ALICAM
İ3 8100 STOK FANLI
250W PSU ALDIK 2 GUN ONCE BABAM KENDI KAFASINA GORE ALMIS ELIMDEKI PSU DA ARIZALANMISTI :(
GIGABYTE H310M ANAKART
8GB DD4 RAM
500 GB HDD
İKİNCİ EL TEMİZİNDEN VEYA SIFIR FARKETMEZ DARBOGAZ YAPMAYACAK VE 250W PSU NUN KALDIRABILECEGI EKRAN KARTI ONERILERINIZI BEKLIYORUM
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.760 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware