Şimdi Ara

ARIZALI (!) EKRAN KARTI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bır kac gun once psu m arızalandı gıttım yenı psu aldım taktım pc acılmadı bıraz temızledım fırca ile snra tekrar dnedım acıldı lakın ekran marul tarlası gini yemyeşil... :D acılırken de out of range hatası alıyorum arastırdım bıraz guvenlı moda gecıp cozunurlugu dusurmem gerektıgını anladım lakın guvenlı moda geçerken de out of range hatası verıyor .d ekranın yeşillemesı de vram chıpset arızası falan diyorlar ama emın degılım dogru olabılır en azından out of range hatasını halletmek ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım..

(HER NE OLURSA OLSUN EKRAN KARTI TAKTIGIMDA WINDOWS BASLATTIGI AN OUT OF RANGE HATASI VERIYOR GUVENLI MOD VS HEPSINDE VERIYOR EKRAN KARTNI SOKUP ANAKARTTAN GORUNTU ALINCA HIC BI SIKINTI YOK)

i3 8100

gıgabyte h310m

asus gt 420 2gb ddr3

ARIZALI (!) EKRAN KARTI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X A N T I A -- 9 Nisan 2021; 11:39:20 >

• kımse yok mu bundan anlayan .D

• X A N T I A X kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun, kartın emekli olmuş.

• kımse yok mu bundan anlayan .D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • X A N T I A X kullanıcısına yanıt

Ekran kartın ölmüş. Garanti yoksa da zor dirilir, geçmiş olsun. Yine de başka bir ekran kartı denenebilir, belki anakart-soket vb sıkıntılıdır ama uzak ihtimal...

• teşekkürler

• pc toplama ile ilgili forumum var bilgilendirirsemiz sevinirim ARIZALI (!) EKRAN KARTI ? 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    4 ay önce açıldı
    EKRAN KARTI
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartı yallah garantiye

• 9 yılı doldurdu ARIZALI (!) EKRAN KARTI ? 

• o karta masraf yapmaya deymez zaten miladını çoktan doldurmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.