Er
Tarihinde Katıldı

Toplam: 116 (Bu ay: 0)

356062 gün 10 s. 47 dk. kaldı
Neye takarsa o sey batiyor
Silinsin....
Kendime kizdigim cringe anlar
Kendime bazen kizdigim anlar cringe yasadigim anlar oldu.Universitede sinif grubu ilk acilmisti milletin tiplerine bakiyodum pp resimlerine arkadasla birlikte bakiyoduk sonra o kizin birini yanliskla aradi goruntulu onla dalga gecip gulmustum.Bense ertesi gun kizlarin tipine flan bakiyodum iste bazi erkeklerinde tiplerine bakip bu bize rakip iste tipe bak doverim ben bunu flan diyodum.Derken erkek bir arkadasin tipine bakip kufrederken yanlisla elim goruntulu aramaya degdi.Baya sinirlenmistim kendime kizmistim keske kizi arasaydim daha iyiydi dedim.Sonrasinda sordu iste birseyler salladim.Beni biri ole arasa top mudur nedir diye dusunurdum sonra kendime kizdim.Sonrasinda instagramda sevdigin birine bellie tmek icin naoarsiniz diye bise girdum cevaplardan biri goruntulu arardim yanlisliklaydi.Onu gorunce sinirden guldum :D.Ilk zamanlarla biriyle konusuyodum universitede sonra yanimiza bir kiz geldi benle konusmaya basladi beni otobus bilet alma yerinde gormus iste bense otobus yolculugunda vardi herhalde diye dusundum o rezil yolculukta sen de mi vardin dedim kiz bilet alma yerinde gormus konusacakmis orda benle herhalde cunku firmadaki adama bolumumu flan soyluyodum hemsehri cikmistim kulak misafiri olmus tabi sonrasinda soledi bunlari ben ole direk dinlemeden rezil yolculuk diyince hmm oyle miydi felan dedi orda bir ufak capli cringe yasadim.O otobus yolculugu da gercekten otobus bozuldu saatlerce ayni yerde kaldik felan neyse ben ole diyince digeriyle konusmaya basladi o yuzden mi bilmiyorum.sonrasinda sinifa gectigimizde yine cringe birseyler soledim :D.Kiz kaldigi yurttan bahsediyordu iyi degil felan diye ben de aynen yurtta sıkintilar oluyo ben kavga ettim gecen yurttakiyle dedim 1 2 kere daha tekrarladim sonraki sohbette sanki kizdan yardim ister gibi sonra kiz surekli halledebildin mi felan dedi orda ayri sinir oldum kendime.Yasadigi sehirde cok guzel evler varmis biyerde ora hayalim dedi kiz ben de herhalde cok pahali 30 35 milyonluk evlerdir herhalde bogaz kenarindaki evler gibi diye dusundum lisede ole hayaller oluyo bende de ole uc hayallerim vardi dedim sonra diger 3. Kisi o evde oturuyomus o erkek arkadas ben o evde oturuyorum dedi orda ayri bir cringe yasadim tam dinlemeden yine lafa atlamis oldum :D sonrasinda kendime kizdim.yine hep bole seyler yasiyorum kiziyorum kendime yine ayni seyleri yapiyorum.
Olmek isteyenler neden intihar ediyor.
Olmek istiyenlerin intihar etmesi sacma otesi birsey.Git mafya ol 3 5 pisligi temizle.Git esedin kafasina sık.Seni hayatta yoran insanlardan intikamini al silahlan.Kendi kendini oldurmek birkere insan fitratina ters ole bir kod yok bizde.Ses getirecek olaylar yap olume at kendini intihar etmek yerine.
1 litrelik enerji icecegini kafaya dikiyorum
Silinsin...
Silinsin
Silinsin...
Silinsimn
Araba galerisi acmak
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 91
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.779 (Bu ay: 486)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu