< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araba galerisi acmak
-
-
merhabalar. yeni bir galerici olarak diyeceğim o ki 400 bin tl gibi bir rakamla 1 sene önce açıyor olsaydınız düşünmeyin açın derdim ama son 1 yılda o kadar yükseldi ki fiyatlar 400 bin tl sizi üzebilir, hayal ettiğinizi bulamayabilirsiniz. hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bir çok şehirde belediyenin belirlediği yerler dışında oto galeri açmak yasak. eskisi gibi gezerek ya da oto pazarlarda araç alım-satım olayı kalmadı. genelde internet üzerinden bulunuyor araçlar. naçizane bir diğer tavsiyem tek başınıza açmayın. ülkemin insanları maalesef genel anlamda kötü niyetli olduğu için (iyileri tenzih ediyorum) hem yaşınız genç hem de yalnız görünce her alım-satımda özellikle pazarlık ve ekspertiz aşamasında fazlaca yükleneceklerdir size. başınızda bir büyüğün olması ve siz başka şehre, notere, ekspere vs giderken galerinizde 1-2 kişi bulunması kesinlikle gerekecektir. yaşınızın genç olması güvensizliğin aksine güven verecektir insanlara. feleğin çemberinden geçmiş şeytana kırk takla attıran insanlardan ziyade bu işe yeni başlamış, dürüst gençler tercih edilir her zaman. biraz maddi destek ile ya da anlaşabileceğin bir ortak bularak hem sermayeyi yükseltir hem de yalnızlıktan kurtulabilirsin. başarılar dilerim
-
Desteginiz ve yorumlariniz icin tesekkur ediyorum hocam.Hocam ben sirketi actim galericilik belge sinavina da girdim sonuclari bekliyorum suanda.Cevremde gozlemledigim kisilerden de az cok ogrendim gibi isin inceliklerini.Simdi ben kazanci dusuk planlasam, eger tutarsa belki biraz daha sermaye destegi bulabilirim diye dusunuyorum yani 300 bin kadar yaklasik.Hocam bir de dukkanin bir avantaji var mi diye soracagim verdigim kiraya deger bir katkisi olur mu dukkan acmanin.Dukkanin avantajlari nelerdir yanimda duracak akraba vs de bulabilirim.Hocam icinde bulundugum kosullar icinde bir seyler yapmak zorundayim aileme de kendimi ispat etmem lazim yol gosterecek cok kisi de yok cevremde o yuzden bu konuyu actim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci002 -- 2 Ekim 2020; 11:24:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devlet zaten dükkan açmadan ayak üstü al-sat yapanların önüne geçmek için bu sınavı getirdi yalnız bu sınavdan başarılı şekilde geçmek yeterli değil bir de yetki belgenizin olması lazım. yetki belgesi için de bir galerinizin ve iş yeri açma ruhsatınızın olması gerekiyor. Daha tam tarih kesinleşmedi, sürekli erteleniyor ama yetki belgesi olmadan yılda 3 defadan fazla vekaleten de olsa alım-satım yapılamayacak. zaten böyle bir zorunluluk olmasa dahi belirli bir yeri olmayan galericiden araç almaya çekinir insanlar, güvensizlik oluşur. -
arabayı yurt dışından getirebiliyorsanız getirin. 100 euro = 1000 tl diye hesap yapın
-
Hocam getirilebiliyor mu oyle
quote:
Orijinalden alıntı: Akinci002Hocam getirilebiliyor mu oyle
evet hocam ama tam yolunu bilmiyorum
belli olmaz belki ekonomiyi kalkındırırsınız
-
şehir neresi istanbulaysanız olabilir ortalık araç kaynıyor illa ki acil araçları toplarsınız üstüne 3-5 koyarak ilerlersiniz ama okuyorum demişsin zor olabilir piyasayı devamlı takip etmeniz araç bulduğunda hemen gitmeniz gerecek.
eğer düşünürseniz kiralama işine de bi bakın derim,3 tane linea ile başlayan arkadaş şuan 6 arabaya çıkardı daha geçen ay 200 bin kredi çekip yine arabaya yatırdı elindeki araçları genişletiyor devamlı
-
Bence elindeki sermaye ile 50-100 bandında 5-6 tane iş yapacak araç alıp yola başlanabilir. Hem bu sınıfta talep daha fazla hem dükkan boş kalmaz hemde sürümden kazanırsınız.
Hocam kiralama isine de musteri arabaya zarar verebilir felan diyorlar suriyeye kacirip parcaliyorlarmis arabalari diye bir soylenti de vardi bir ara.
BU BÜTÇEYLE ANCAK MOBİL GALERİ AÇILIR. YANİ TEK YENİ BİR ARAÇ ALINIR.
Ben de ole dusunuyorum hocam.Ust segmentten alacagim belki 1 2 araba daha az getirir degil mi ortalama.Kucuk arabalardan sık alip satmak daha karli olur diye dusunuyorum degil mi hocam.
İnşallah sizin için hayırlı olur piyasa dürüst bir esnaf daha girmiş olur. Sizin araç bilginiz piyasa bilginiz ne durumda. Daha önce esnaflık yaptınız mı eğer yapmadaysanız 3-5 ay da olsa bi galerici yanında bilgi sahibi olmanızı tavsiye ederim. Saygılar
Ben de senin gibi bir düşünceye sahiptim.
400 bin Tl yi 1 senede kaç paraya çıkartabilirsin?Bunun hesabını yap.Vergini düş.Sonra 2020 ocakta dolar alsaydın ve bugün satsaydın ne kadar ederdi?Bu hesabı yap ona göre karar ver.Ülke bu durumdayken galerilerin para kazanması çok zor.
Daha once yapmadim hocam ama isi az cok gordum ogŕendim diyim.Yani ilk deneyimler olacak olursa benim icin.Bir de sizce kredi ceksem nolur geri kurtarabilme sansim var mi faizini.Bu arada genc girisimciden yararlandim vergi belli bir miktara kadar vermiyorum.
Hocam bence esas para baskasinin araba priminden kazaniliyor.Ama bu devirde hala galeriye sattiran var mi aracini bilmiyorum.Vergi odemem cok olmaz hwrhalde kanundan yararlandim girisimcilikten.
quote:
Orijinalden alıntı: Akinci002Daha once yapmadim hocam ama isi az cok gordum ogŕendim diyim.Yani ilk deneyimler olacak olursa benim icin.Bir de sizce kredi ceksem nolur geri kurtarabilme sansim var mi faizini.Bu arada genc girisimciden yararlandim vergi belli bir miktara kadar vermiyorum.
Hocam iş yeriniz açın esnaf sanatkarlardan kredi alın. Şehir neresi
O paraya alsatci olabilirsiniz, yada sıra satıcısı olunabiliyor, 400 binlik araça yazıl her hafta zam geliyor, 10 bayiye kapora yatır 20 binden sira sat alan çıkacaktır havadan 200 bin TL kazanırsınız :D ist bu kadar saçma piyasa var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
galeri acacak adam burada akıl istemez, batarsin yapma.
kapali garajin varsa business passat al beklet orada 350 355e sifir. yazin 500e sat illa araba alacaksan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
merhabalar. yeni bir galerici olarak diyeceğim o ki 400 bin tl gibi bir rakamla 1 sene önce açıyor olsaydınız düşünmeyin açın derdim ama son 1 yılda o kadar yükseldi ki fiyatlar 400 bin tl sizi üzebilir, hayal ettiğinizi bulamayabilirsiniz. hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bir çok şehirde belediyenin belirlediği yerler dışında oto galeri açmak yasak. eskisi gibi gezerek ya da oto pazarlarda araç alım-satım olayı kalmadı. genelde internet üzerinden bulunuyor araçlar. naçizane bir diğer tavsiyem tek başınıza açmayın. ülkemin insanları maalesef genel anlamda kötü niyetli olduğu için (iyileri tenzih ediyorum) hem yaşınız genç hem de yalnız görünce her alım-satımda özellikle pazarlık ve ekspertiz aşamasında fazlaca yükleneceklerdir size. başınızda bir büyüğün olması ve siz başka şehre, notere, ekspere vs giderken galerinizde 1-2 kişi bulunması kesinlikle gerekecektir. yaşınızın genç olması güvensizliğin aksine güven verecektir insanlara. feleğin çemberinden geçmiş şeytana kırk takla attıran insanlardan ziyade bu işe yeni başlamış, dürüst gençler tercih edilir her zaman. biraz maddi destek ile ya da anlaşabileceğin bir ortak bularak hem sermayeyi yükseltir hem de yalnızlıktan kurtulabilirsin. başarılar dilerim
|
Benzer içerikler
- elf motor yağı 5w-30 yorum
- kayıp araç trafikten nasıl düşürülür 2024
- passat 1.5 tsi act 150 ps dsg business yorumları
- akıllı debriyaj sistemi yorumları
- mazda rx8 alınır mı
- togg en çok satılan renk sıralaması
- ıd buzz fiyat
- byd bayilik şartları
- pejo rifter 2024 fiyat listesi
- fiat 500e fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X