Şimdi Ara

Elektrikli aynayi elle acmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hareketle hangi model araclarin aynalari bozulur hangisi bozulmaz.

Mesela crv de bozulmuyor
    Sizin bildikleriniz neler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toyota auris ters tarafa katlamis hanzonun biri eliyle hala duzgun calisiyor. Ancak bu konunun amaci ne ki aynaya gore araba mi sececeksiniz?

• Megane 3 unki elle kapatmasinizda bozuluyor

• Otoparkta 2 tane durzu surekli 2 kisilik yere oratalayip park ediyordu bi gece dayanamadim aynalarini ters cevirdim maddi zarar var ise kendimi hazirlayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

Otoparkta 2 tane durzu surekli 2 kisilik yere oratalayip park ediyordu bi gece dayanamadim aynalarini ters cevirdim maddi zarar var ise kendimi hazirlayim.
    scirocco 2010 elektrikli aynaları katlarsanız bozuluyor, vag grubundaki diğer araçlar da muhtemelen öyledir sanırım
  • Audi bmw ve Porsche yi bilen var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

Audi bmw ve Porsche yi bilen var mi
    Eski e46 Bmw de yanlıslıkla sayısız acan kapayan oldu bozulmadı sımdıkı volvo da bir kez oldu bozulmadı.. Tık dıye eskı yerıne oturuyor töleranslı yapmıslar zaten..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kola ile araba Fari temizleme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İmpreza bozulmuyor birtek bir kere hanzo arkadaşım biner binmez çotart diye açtığında birkaç gün tekleme yapmıştı

• "Gitti milyarlık ayna" nidasına sebep olan vahim bir durumdur.
    Halk Arasında bu eylemi gerçekleştirene "hanzo" derler.

• Toyota'da Corolla ve Yeni Hiluxla denemiştim hem elle katlanıyor hemde içerideki tuş ile elektrikli olarak. Elle katlarken bir zorlanma olmadı. Bir kere volvo xc70te denedim aynayı azıcık ittirdim yarıya kadar katlanırken içeriden mekanizma sesi geldi hemen geri çektim

• F30 3 serisi, aracı teslim alırken sorduğum ilk şey oldu. Biliyorum araç sokakta kaldığı zaman illaki biri gelip elleyecek aynayı. Aracı teslim eden arkadaşın söylediğine göre bir zararı yokmuş elle kapatabilirmişiz. Yine de pek sağlıklı bir iş değil bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: efk0

F30 3 serisi, aracı teslim alırken sorduğum ilk şey oldu. Biliyorum araç sokakta kaldığı zaman illaki biri gelip elleyecek aynayı. Aracı teslim eden arkadaşın söylediğine göre bir zararı yokmuş elle kapatabilirmişiz. Yine de pek sağlıklı bir iş değil bana göre.
    Hyundai i20, hanzonun biri kapalı aynayı açmış dokunmamla hiç zorlamadan boştaymış gibi yerine geldi, sonrasında içerdeki kumandayla çalışmaya devam ediyor.
    Citroyen C5 araç sahibi arkadaşım kendisi zorlayarak aynayı kapattı ayna yukarı baktı sonra aklına geldi yahu bu ayna elektrikli dedi içeriden dügmesi ile çalıştırıp düzeltti, oda çalışmaya devam ediyor.
  • iyiki daçya almışım hiçbir derdim yokadamların bir bildiği varki bomboş 4 teker 1 direksiyon koymuşlarTürkiye paketli

• Auris.
    Otopark ta görevli kapali aynaya eliyle acti dugmeyi bulamamis.
    Sikinti yok. Calisiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski evim lise civarındaydı yeni nesil liseli kızlar süslü olur bilirsiniz o zamanlar bende şirket aracı fluence var bir 3 sabahtır sol ayna açık vaziyette gördüm aracı ve 3. Gün aynadan mekanizma sesi geliyordu neyse o günde araç bakımı olacak servis aynayıda halletti ertesi gün gene aynı ayna açık ve gene bozulmuş benim kafa attı birde fluence her inip binme de aynayı kapatıyor çatır çutur ses geliyordu neyse ertesi sabah bekledim 3 kız bir oğlan oğlan geliyor bizim komşu ile benim arabanın aynaları açıyor kızlarda makyaj yapıyor okulları benim eve 70 80 metre felan koşa koşa indim aşağı oğlan zaten züppe birşeye benziyordu kızları gönderdim bindirdim arabaya bir kaç tokat attım dedim aynayı bozmuşun yaptırcaz dedim ağladı sızladı babam şuranın sahibi vs babam duymasın felan o zamanlar iphone 4 yada 4s yeni çıkmıştı telefonu bırakıyım dedi çıkışta para bulup yaptırcam abi söz kendi telimi arayacam dedi şirkette aynanın çatır çutur etmesine sinirlenip sert şekilde ittirdim ne olduysa fabrikasyon gibi oldu ayna 😄 geri çocuk aradı şirkete çağırdım yemek yedirdim verdim telefonu gitti halen arada görürüm çocuğu 😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bravo da bozulmuyor

• Bu cingeneler neyin 250 tl sini istiyor benden yahu bozulanini bulamadik

• ugurozer U kullanıcısına yanıt
    elektrikli motora sahip bir şeyi elle açıp kapatırsanız balansı bozulur. Uzun vade, kısa vade meselesi.

Arkadaşın DVD Playeri vardı. Diski koyunca elle kapatırdı hep. Düğmeye basmak zor gelirdi. Böyle yapma. Balansını bozarsın dedim. Beni dinlemedi. Gel zaman git zaman disk tablası dışarı çıkmamaya başladı. Çünkü dışarı çıkarmak isterken mecbur düğmeye basıyordu. Bir süre ataş gibi şeyle açıp kapattı. Baktı ki baş olmuyor. Servise verip balansını tamir ettirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

elektrikli motora sahip bir şeyi elle açıp kapatırsanız balansı bozulur. Uzun vade, kısa vade meselesi.

Arkadaşın DVD Playeri vardı. Diski koyunca elle kapatırdı hep. Düğmeye basmak zor gelirdi. Böyle yapma. Balansını bozarsın dedim. Beni dinlemedi. Gel zaman git zaman disk tablası dışarı çıkmamaya başladı. Çünkü dışarı çıkarmak isterken mecbur düğmeye basıyordu. Bir süre ataş gibi şeyle açıp kapattı. Baktı ki baş olmuyor. Servise verip balansını tamir ettirdi.
    2015 Honda Civic bozulmuyor. Kuzenim yapma, etme dememe rağmen çatur, çutur elle kapattı aynayı. Üşengeçlikten iki tuşa basmıyor adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

2015 Honda Civic bozulmuyor. Kuzenim yapma, etme dememe rağmen çatur, çutur elle kapattı aynayı. Üşengeçlikten iki tuşa basmıyor adam.

Alıntıları Göster
    Benim aynayı da feribottayken arabaların arasından geçmeye çalışan bir teyze dur demeye kalmadan çatır çutur kapattıydı

Arabayı kilitleyip tekrar açınca yeniden açılmıştı ayna, bir sorun olmadı (308).

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.