Şimdi Ara

Kola ile araba Fari temizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar boyle bi video gormustum sizce mumkunmu ise yarar mi mesela soluk cami felan temizlemede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zemzem ile temizlerseniz, Gozunuz gonlunuzde aydinlanir.

• GTS1907 kullanıcısına yanıt
    Arabada her halti yedik kardes zemzemi yaklastirsak bile araba pert olur

• kola ile değilde diş macunu ile yapılıyor o. Kola ile lastiğin siyahlaştıgını söylediler ben denedim ama olmadı diş macunu işe yarıyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Arkadaslar boyle bi video gormustum sizce mumkunmu ise yarar mi mesela soluk cami felan temizlemede

Onu bilmiuorum da lastik cok güzel oluyor

• Beyazlatıcı diş macunu bir miktar temizliyo, ama en iyi çözüm zımpara ve pasta yapmak o zaman yeni gibi oluyor.

• Polisaj makinesi olmadığı sürece dış macunu vs boş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sirke ile araç temizleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben diş. Macunuyla 2000 model land rover freelander'ın farlara uyguladım sonuç değişmedi

• Koala ile anladım dedim o ne ola ki hayvanlı falan
  • bu kolanın içindew ne varsa yapılamayan şey yok eğer farı temizliyosa bizim içimizi de temizliyordur :D
  • Cola etkili olur ama biraz da porçöz eklerseniz daha etkili sonuç alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

kola ile değilde diş macunu ile yapılıyor o. Kola ile lastiğin siyahlaştıgını söylediler ben denedim ama olmadı diş macunu işe yarıyor ama

diş macunu kesinlikle işe yaramıyor sadece camı matlaştırıyor bende denedim dediklerinizi en mantıklısını söyleyeyim mi. oto boyacıları gidin zımpara ve pasta ile temizleniyor. 30 tl vermekten başka çare bulamamıştım ben ve denemediğim kalmadı.
  • En iyisini icinide temizlemek ama duzgun yapan yok cok pahali

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

kola ile değilde diş macunu ile yapılıyor o. Kola ile lastiğin siyahlaştıgını söylediler ben denedim ama olmadı diş macunu işe yarıyor ama

diş macunu kesinlikle işe yaramıyor sadece camı matlaştırıyor bende denedim dediklerinizi en mantıklısını söyleyeyim mi. oto boyacıları gidin zımpara ve pasta ile temizleniyor. 30 tl vermekten başka çare bulamamıştım ben ve denemediğim kalmadı.

Valla ben yapmistim m yine yapmayı dudunuyorum. Zamanla eski haline dönüyor.

• Zımparala dostum kola ile olacak iş değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.