Şimdi Ara

Aspirin ile araba yıkama yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
11.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aspirin adlı temizleyici var bunu koltuklara nasıl uygulamalıyım yardım eder misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kir yoğunluğuna göre sulandırarak kullanın. Sıkıp siliyorsunuz. Ama bir anda tüm yüzeye değil parça parça sıkıp silin. Ayrıca ne olursa olsun eldiven kullanın. Kimyasal madde olduğu için elinize ciddi zarar verir.
  • erhanbabacan kullanıcısına yanıt
    Kurulamak için makine yok nasıl kurulamalıyım

• O asprini arabanin diger parcalarina degdirmeyin plastik lere mesela cok pisman olursunuz benim basima geldi rengini attirdi

• Koltuklarda nasıl bir etkisi var kumaş açık renk ?

• Ben connect e uygulamistim sarı renk tonunda bilirsiniz ici .öyle ahım şahım cikartmadi pek memnun kalmadım üstüne bide plastiklere degdirdim rengini atinca cok pisman olmustum ellerim bile soyuldu cok güclü bi kimyasal

• 2 hafta önce ben de koltukları, tavanı sildim. İyi kir çıktı ama aspirinin mi marifeti yoksa arabam mı çok kirliymiş bilemedim :)

Birazcık suyun içine aspirin sıkın. Bezi batırıp batırıp kullanın. Bez kirlenince çeşmede yıkayın, kirli bezi deterjana sokmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkese teşekkürler çokta etki etmedi koltuklara su kirlendi baya ama koltukların üstünde siyah küçük lekeler vardı onlar pek çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: EgeKrdnz

Herkese teşekkürler çokta etki etmedi koltuklara su kirlendi baya ama koltukların üstünde siyah küçük lekeler vardı onlar pek çıkmadı

aynen bende denedim geçenlerde çıkmıyor dükkanda deri koltuklara yağ çözücü denemiştik çok güzel çıkardı acaba yağ çözücü denesemmi ki araç deri koltuk gri renk
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Ben biraz araştırmıştım zamanım olsa daha profesyonel malzemeler var deri koltuk için dahada iyisi vardır çünkü yağ çözücü ilerde dokuya zarar verebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: EgeKrdnz

Ben biraz araştırmıştım zamanım olsa daha profesyonel malzemeler var deri koltuk için dahada iyisi vardır çünkü yağ çözücü ilerde dokuya zarar verebilir

tavsiye alabilirim ben hiçbirşey araştırmadım sadece bi kere video denk gelmişti öle tıklamıştım koltuk temizliği ile ilgili bi sürü spreylerdi o zaman işime yarayan bişey değil diye üstün kör bakmıştım
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/bAozuVJZncA

• Ben kosla halı şampuanını tavsiye ederim. Ilık suya dökün köpüğünü alıp koltuğu köpük köpük silin. Kuruyunca fıstık gibi oluyor. İzde bırakmaz hiç. Hem her yerine uygulayabilirsiniz. Ben bu güne kadar hiç sıkıntılı bir tarafını görmedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.