excel pivot tablodan veri çekme sorunu
elimde iki tane excel dosyası var. birinde bir pivot tablo, diğerinde de satışlar var. satışlar tablosundaki veriler pivot tablodan çekiliyor. =GETPIVOTDATA("ADET";Sheet2!$A$3;"BÖLGE";"ANKARA") gibi. ankara bölgesinin satışlarını alıyorum mesela. sonra satış tablosunda ilgili hücreye tıkladığım zaman beni pivot tablosunun sol en üstüne götürüyor. fakat ben direkt olarak verinin geldiği hücreye gitsin istiyorum. yani pivot tablonun içinde o veri neredeyse direkt onun üzerine gelsin. ben de böylece o veriyi tam olarak nereden çekiyor hemen göreyim. fakat dediğim gibi böyle olmuyor. beni pivot tablonun sol üst köşesine atıyor. bunu nasıl çözerim?
şarjı uzun giden telefon tavsiyesi istiyorum
asvfds ga gsdfg ds hdsgh sdh dsh sdh ds hasvfds ga gsdfg ds hdsgh sdh dsh sdh ds hasvfds ga gsdfg ds hdsgh sdh dsh sdh ds hasvfds ga gsdfg ds hdsgh sdh dsh sdh ds hasvfds ga gsdfg ds hdsgh sdh dsh sdh ds hasvfds ga gsdfg ds hdsgh sdh dsh sdh ds hasvfds ga gsdfg ds hdsgh sdh dsh sdh ds hasvfds ga gsdfg ds hdsgh sdh dsh sdh ds hasvfds ga gsdfg ds hdsgh sdh dsh sdh ds hasvfds ga gsdfg ds hdsgh sdh dsh sdh ds hasvfds ga gsdfg ds hdsgh sdh dsh sdh ds hasvfds ga gsdfg ds hdsgh sdh dsh sdh ds hasvfds ga gsdfg ds hdsgh sdh dsh sdh ds hasvfds ga gsdfg ds hdsgh sdh dsh sdh ds hasvfds ga gsdfg ds hdsgh sdh dsh sdh ds h
enerjisa cv elemesinde üniversite önemi
2 adet linkedin profilim var. birisi gerçek profilim, diğeri ise gerçek profilimle bire bir aynı özelliklere sahip sahte profilim. gerçek profilimde ege üniversitesi mezunuyum, ismimin farklı olduğu sahte profilimde ise boğaziçi mezunuyum. enerjisa'nın açmış olduğu bir pozisyon için iki profil ile de cv gönderdim. tahmin ettiğim gibi boğaziçili olan sahte profilimi mülakata davet ederlerken, ege mezunu gerçek profilime olumsuz dönüş yaptılar. tam üniversite tercihleri dönemindeyiz. genç arkadaşlar belki buraları okur. durum böyle gençler.
yorum satırı kısa yolu ctrl+/ nasıl basılıyor?
bulunduğumuz satırı yorum satırı haline getirmek için kısayol olarak ctrl+/ kullanılması gerektiği söyleniyor. fakat bunu klavyede nasıl basıcaz anlamadım. bende / tuşu, 7 rakamının olduğu tuşun üzerinde. yani ctrl+7 şeklinde basıyorum olmuyor. ctrl+shift+7 basıyorum olmuyor. başka bir slashde yok. bu komutu ben klavyede nasıl basıcam ?
covid sonrası yorgunluk halsizlik
28 yaşındayım. covid atlatalı 3 ay oldu. 3 aydır yorgunluk ile uğraşıyorum diyebilirim. covidden önce spor yapan biriydim. 2 yıldır düzenli spor yapıyorum. fakat covidden sonra artık kendimi sürekli yorgun hissediyorum neredeyse. çok fazla uykum geliyor. normalde gece 12 gibi yatan biriydim. fakat 3 aydır uyku düzenim de alt üst oldu. akşam 8 gibi inanılmaz bir yorgunluk çöküyor. uyumadan duramıyorum. dayanamıyorum yani. gece uyanıyorum haliyle. 1-2 saat uyanık kaldıktan sonra tekrar uyuyorum. günde toplam 10-12 saatlere kadar çıkıyor uyku sürem. uyanık olduğum zamanlarda da yorgunum genel olarak. covidin etkisi mi, psikolojik birşey mi yoksa başka bir durum mu var bilemiyorum. bu durum spor yapmamı da engelliyor haliyle. sürekli yorgun hissettiğim için spor yapmaya enerji de bulamıyorum. covid sonrası benim gibi böyle bir durum yaşayanınız var mı?
istatistik yüksek lisansı yapmak
ghjgkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgflkhjlşişkcv hhgf gşıgfl
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 57
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.428 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 86 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar