düşük gpu , cpu kullanımı ve düşük fps
R6 CS2 EFT gibi oyunlarda CPU, GPU kullanımım %50-%75'lerde geziyor ancak özellikle EFT'de düşük FPS alıyorum 90-120 civarı ve FPS düşmesi yaşıyorum. Konuyla ilgili NVIDIA ayarlarından düşey senkronizasyon olsun oyun içi FPS limit olsun bunları kapadım ekran kartını yüksek kullansın diye ayarları yükselttiğimde FPS düşüyor, çözünürlüğü 2k'ya çektiğimde önceden 1920/1080'de oynuyordum sorunsuz bir şekilde. Yine ekran kartı kullanımı artıyor ama FPS düşüyor, takılmalar başlıyor.
CPU: Ryzen 5 2600.
GPU Gigabyte 1070.
Windows ve EFT SSD'ye kurulu.
Ballistix 16 GB Dual RAM.
MSI B450 Bazooka anakart.
Thermaltake 1 fanlı sıvı soğutucusu ( oyunlarda 75 dereceyi geçmiyor )
Monitör 144 Hz 2K.
psu : shogun gold serisi 750 wt
2. ss 1920/1080 full ekran
3. ss 2k full ekran
4. ss 2k pencereli ekran
MAVİ EKRANLAR, OYUNLARIN ÇÖKMESİ...
merhabalar vatan bilgisiyardan 2 sene önce 12 kya pc topladım. aldığım ilk günden beri hep bir sorun çıkıyor... bunlar mavi ekran uygulamların / oyunların çökmesi gibi kanser edici sorunlar. bu sorunlar o kadar büyüdü ki artık bilgisiyara giresim gelmiyor.
sistemim : file:///C:/Users/BERKAY/Desktop/DxDiag.txt.
elimde 82 tane dmp dosyası + valorant hata kodları + aldığım mavi ekranların fotoları var bunları bloguma nasıl ekleyeceğimi bilmediğim için ekleyemiyorum ekleniyorsa söylersiniz direk eklerim eklenmiyorsa discord gibi platformlardan direk yollarım size. Umarım derdime derman olacak birisi çıkar iyi günleriniz olsun.
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 164 (Bu ay: 131)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware