%100 GPU Kullanımı Zararlı Mı?
Windows 10 Kurulduktan Sonra Hangi Driverlar Yüklenmeli?
Arkadaşlar selamlar, bugün sistemi kurdum ve yarın da windows vs. yüklemeyi düşünüyorum. Windows 10 kullanacağım 11 pek stabil olmadığından. Sistemim bu:
İşlemci: AMD Athlon 3000G
Anakart: Gigabyte B450M H 3600mhz(OC) mATX
Ekran Kartı: Yok (İleride almayı düşünüyorum isterseniz hazır bakmışken öneri de yapabilirsiniz )
Windows Update gerekli her şeyi yükler mi? Açar açmaz internete bağlar mı yoksa onun için de mi driver yüklemeliyim? Ehternet kablom var...
3000 TL sistem önerisi 2022
Arkadaşlar selamlar, yukarıdaki linkteki bilgisayarı almayı düşünüyordum. Foruma da bakmadan iş yapmayı sevmem. Biraz okuduktan sonra Turbox firmasının sevilmediğini gördüm. Sayfada da bazı parçalar Turbox. 3000 TL kadar bütçem var. Sistem önerebilir misiniz? GTA 5, Valorant, Need for Speed, Forza Horizon 4 gibi oyunları açacak bir sistem. (Forza bir tık fazla kaçtı gibi neyse anladınız siz)
Ets 2'de ağır yükler için hangi dorse
Ets 2'de 8x4 aracım ile sürekli ağır yük taşımak istiyorum. En ağır yükleri taşımak için hangi dorseyi almalıyım?
Klavye önerebilecek varmı?
|
500 GB C diskimin 270 GB kullanabiliyorum
Durum böyle
RAW'ı da C diki ile birleştirmeli miyim?Yada nasıl yaparım?
Oyun Önerisi Yapabilecek Varmı
Arkadaşlar yaklaşık 1-2 haftadır oyun arıyorum beleş veya ucuz olursa daha fazla insana yardım ederiz diye düşünüyorum ama olmazsa torrente de bakarız Bu arada sistem bu şekilde:
RAM: 4GB
İşlemci: İntel i3- 2Hz
Sistem: 64 bit
Tam karşılamasına gerek yok yakın ayarlarda da olsa düşük grafikte oynarız
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.506 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler