Şimdi Ara

3000 TL sistem önerisi 2022

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.trendyol.com/bugatek/intel-i3-2-nesil-8gb-ddr3-ram-250-gb-hdd-masaustu-ofis-bilgisayari-p-197173963?boutiqueId=601563&merchantId=128474

Arkadaşlar selamlar, yukarıdaki linkteki bilgisayarı almayı düşünüyordum. Foruma da bakmadan iş yapmayı sevmem. Biraz okuduktan sonra Turbox firmasının sevilmediğini gördüm. Sayfada da bazı parçalar Turbox. 3000 TL kadar bütçem var. Sistem önerebilir misiniz? GTA 5, Valorant, Need for Speed, Forza Horizon 4 gibi oyunları açacak bir sistem. (Forza bir tık fazla kaçtı gibi neyse anladınız siz)  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3000e 2-3 yıl önce sıfır sistem toplanırduı ama şimdi imkansız. Attığınız linkin turbox türevi olmasını geçtim, harici ekran kartı bile yok. 3000e 2. Elden Xbox one S / one X falan bakarsınız, valorant hariç gta, nfs, forza oynayabilirsiniz. Sıfır sistem istiyorsanız en az 5-6 bin lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha birikim yaparak, en az 4 çekirdekli, ssd'li düzgün psu ve kasaya sahip sistemlere bakın, şuan 3k'lık alacağınız sistem sizi çok üzer ve her güncelleme de bir şeyleri değiştirmek zorunda kalırsınız, ilk etapta onboard vga'lı da olsa işinizi görür sonradan upgrade için uygun bileşenlere sahip olmuş olursunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 Bin TL Sistem Önerisi
    2 ay önce açıldı
    3400 TL Sistem Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.