Galiba düşündugum şey var
Merhabalar ben dershanedeki kızı 4 aydır seviyorum onla ara sıra konuşuyoruz yaptığım espirilerle gülüyor arada bana bakıyor. ben onun instasini buldum takip ettim takip istegimi kabul etti sonra onun takiplerine falan baktım düşündüğüm kişi de onu takip ediyor ne yapmalıyım?
Not:Çocuk arkadaşımla konuşurken kız cok güzel demiş
Babama nasil pc aldırırım
Merhaba bu konumda https://forum.donanimhaber.com/ailem-cok-moralimi-bozuyor--146233280#147372963 biraz ailemin babn baski yaptığını anlattım ama bu olayı düzelttiim tavsiyeleriniz sayesinde şimdiki sorunum evdeki laptop çöp (ama idare eder cs 1.6 100 FPS oynuyorum)
Ben bunu satip apu ya da GTX1660 super pc toplamak istiyorum nasil ikna edebilirim :)
Avatar ekleyemiyorum nasıl yapılıyo
Ailem çok moralimi bozuyor
Merhaba Dh forum üyeleri öncelike iyi forumlar
Beyler ailem bana karşı çok baskılı davranıyor.Özellike babam bütün gün başımda hangi dersleri yapıcan,ne yapıcan testlerimi kontrol ediyor yapmış mıyım diye.Cevap anahtarlarında kopardı aldı sakladı falan. 7 'ye gidiyorum ve annem sürekli kızıyor .Niye notlar düşük falan filan.(denemede ilk ona girdim)Sonra hemen sinirleniyor .Akşama nutuk gösterisi başlıyor sağdan soldan laf geçiriyorlar.Oradan sosyallik konusuna atlıyorlar oyunlara atlıyorlar.Artık bıktım gerçekten.Bugün pc yasakladı.İnanamıyorum yani 7 ye gidiyorum ya.Sınıfdaki arkadaşlarıma bu durumu söylesem bir yerleriyle gülerler vallaha.Onlarla sohbet ederken anlatıyorlar işte çocuğun annesi hiç karışmıyor ilgilenmiyor ne yaptığıyla falan.Ben anlamıyorum neden benim ailem böyle?Hala pc yasaklamak mı olur ya 12 yaşındayım yuh ya.Bide dershanede derse gelen uyuz hoca var. Babamı bir dolduruyor bir dolduruyor oğlun hiç çalışmıyor baştan savma,hiç bişi doğru düzgün değil falan.Yani carsambac akşamları kavga akşamı oldu zaten.Birazdan babam da gelir gene başlar gösteri.Hay allahım ya deli olucam artık. benim hala pc yasaklasın oyunlar yasaklasın .
Meslek: Ögrenci
İlgi Alanları: Telefon ve bilgisayar
...... |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.937 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic