Merhaba Dh forum üyeleri öncelike iyi forumlar Beyler ailem bana karşı çok baskılı davranıyor.Özellike babam bütün gün başımda hangi dersleri yapıcan,ne yapıcan testlerimi kontrol ediyor yapmış mıyım diye.Cevap anahtarlarında kopardı aldı sakladı falan. 7 'ye gidiyorum ve annem sürekli kızıyor .Niye notlar düşük falan filan.(denemede ilk ona girdim)Sonra hemen sinirleniyor .Akşama nutuk gösterisi başlıyor sağdan soldan laf geçiriyorlar.Oradan sosyallik konusuna atlıyorlar oyunlara atlıyorlar.Artık bıktım gerçekten.Bugün pc yasakladı.İnanamıyorum yani 7 ye gidiyorum ya.Sınıfdaki arkadaşlarıma bu durumu söylesem bir yerleriyle gülerler vallaha.Onlarla sohbet ederken anlatıyorlar işte çocuğun annesi hiç karışmıyor ilgilenmiyor ne yaptığıyla falan.Ben anlamıyorum neden benim ailem böyle?Hala pc yasaklamak mı olur ya 12 yaşındayım yuh ya.Bide dershanede derse gelen uyuz hoca var. Babamı bir dolduruyor bir dolduruyor oğlun hiç çalışmıyor baştan savma,hiç bişi doğru düzgün değil falan.Yani carsambac akşamları kavga akşamı oldu zaten.Birazdan babam da gelir gene başlar gösteri.Hay allahım ya deli olucam artık. benim hala pc yasaklasın oyunlar yasaklasın .
|
Ailem çok moralimi bozuyor
-
-
Hayatının en güzel yılları boş ver aileni o kadar önemli değil 7. Sınıf salla gitsin -
O yaslarda beni de yasakliyorlardi :). Simdi birincisi ailenin senle ilgilenmesi, hic ilgilenmemesinden daha guzel bir sey. Bunu belki yasin ilerledikce anlarsin, suan icin eziyet gibi gelse de. Ikincisi eger bu durumdan kurtulmak istiyorsan onlara sorumluluk sahibi oldugunu gostermen isine yarayabilir. Mesela, onlar bir sey soylemeden derslerinin basina otur ve 2-3 saat calis. Daha sonra bilgisayara gec ki zaten kendi isteginle calisip, sorumluluklarinin farkinda oldugunu, derslerine calistigini onlara belli etmis ol.
Sonucta onlar seni sevip, iyiligini istedigi icin bunlari yapiyorlar. Tamam belki yanlis veya asiriya kaciyor olabilirler fakat bu gozle bakarsan daha iyi anlayabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 30 Ekim 2020; 12:6:40 > -
Siz de çalıştığınız vakitler düzgün çalışıp sonra boş vakitlerinizde oyun oynayın veya dolaşın bence. Dersleriniz daha iyi olursa aileniz baskı uygulamaz herhalde. Gerçi psikolojik olarak kötü durumda olunca insan çalıştığı vakitlerde bile odaklanamıyor. Sözde bütün gün çalışıyor ama hiçbir şeyi anlamıyor. Şu an ben de öyle bir haldeyim, tek çaresi de öyle bir sorununuz varsa çözmeye çalışın. Bugün düzelmezse ileride düzelir. -
Up -
Valla kardeşim senin durumundaki kişilerin sayısı tahmin edebileceğinden çok daha fazla. Benim de aynıydı. 8'inci sınıfta dersaneden okuldan kaçıp kaçıp internet kafeye gidiyordum, bütün harçlığı oraya gömüyordum. Güya PC yasak.
Zaten yaş ilerledikçe kabullendiler durumu, beni değiştirmeye uğraşmaktan vazgeçtiler. Evden gidince de refah seviyem 200x falan artmıştır.
-
7 mi puahahahahahahahahahha
-
Ya mark zuckerberg ol , yada Steve Jobs , yada
Larry Ellison ve özgürlüğünü eline geçir.Yok ben kafa yoramam diyorsan ailenin sözünden çıkma -
Adam ol adam -
Zaten o konudan yazıyı aldım jendime uyarladım (10000 saat yaziylami uğraşayım)
+konu troll falan değil
-
Ders yapmaya alıştım ama hala pc yasak yasağı nasil kaldırabilirim? -
biri bu konuyu 2030da hortlatsın derdimi seveyim diyeceksin -
1 Pdr ye git
2 evden olabildiğince uzak dur
3 evdekileri ya pdr ye götür ya da çocuk yetiştirme ile ilgili kitaplar al onlara. Kusura bakma ama ailen kara cahil. Ben orta okulda pc nin başından kalkmazdım. Okulda dersleri iyi dinler, evde de sadece ödev yapar ve sınavdan 3 gün önce sınava çalışmaya başlardım. 5 üzerinden 4.68 diploma notum vardı. İlköğretimin 8 yıllık sürecinin ortalaması. Hep takdir alırdım.
Teknolojiye düşman, yemek ve ders baskısı yapan aileler cahil ailelerdir. Benim ailem de cahil ordan biliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DovahkiinValla kardeşim senin durumundaki kişilerin sayısı tahmin edebileceğinden çok daha fazla. Benim de aynıydı. 8'inci sınıfta dersaneden okuldan kaçıp kaçıp internet kafeye gidiyordum, bütün harçlığı oraya gömüyordum. Güya PC yasak.
Zaten yaş ilerledikçe kabullendiler durumu, beni değiştirmeye uğraşmaktan vazgeçtiler. Evden gidince de refah seviyem 200x falan artmıştır.
ailen senle ilgilenmiş bi baltaya sap olsun diye, yok beni değiştirmeye uğraşmaktan vazgeçtiler yok evden gidince rahatladım ne kadar meraklıymışsın uzaklaşmaya!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Teknolojisevencocuk
Ders yapmaya alıştım ama hala pc yasak yasağı nasil kaldırabilirim?1 fünde nası alıştın hocam alışma evresi için belli bi süre geçmesi lazım
-
Herkes halinden memnun sen niye zıpladın?quote:
Orijinalden alıntı: izayoiailen senle ilgilenmiş bi baltaya sap olsun diye, yok beni değiştirmeye uğraşmaktan vazgeçtiler yok evden gidince rahatladım ne kadar meraklıymışsın uzaklaşmaya!
Alıntıları Göster
Üstüne vazife olmayan şeylere karışmak aileden mi geçti sana -
Lan 7.sınıfta ilk 10da adım yazılsa ailem üstüme apartman yapardı
Ben 14. 15. Olduğumda seviniyordum nasıl nankörlük bu işin zor
Bütün 8.sınıfa kadar olan okul hayatımı takdirle bitirdim şu cambrige bilmem ne okulunun sınavından 75 alıp okul 1.si oldum ama bir halta yaramadı boşver onları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 11 Ocak 2021; 12:7:0 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
biri bu konuyu 2030da hortlatsın derdimi seveyim diyeceksin
|
Benzer içerikler
- kilo verince gıdı gider mi
- mülakatta maaş beklentisi sorusuna cevap
- beni neden seviyorsun sorusuna cevap
- olmetec 20 mg kullanıcı yorumları
- evde fare var uyuyamıyorum
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
- black friday ne zaman 2024
- bim karavan
- vtouch nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X