Kablonet ile Frankurt serverleri
Dostlar selamlar, kapımıza asılan kağıt sayesinde kabloneti tanıdım, 100 mbs olan paketi almayı düşünüyorum, fakat ufak bir sorum olacak.
Genelde yurtdışı sağlayıcar ile oyun oynuyorum, yani Almanya serverlerine bağlanıyorum ve şuan kullandığım internet sağlayıcısı Türk Telekom + Tivibu fakat binada fiber altyapısı bulunmuyor, yani fiberi kullanamıyorum.
Kablonet'in burada altyapısı var, fiber kullanacağım eğer kullanırsam. Şuan Frankurt bağlandığımda 70-90 ms arası alıyorum ve download hızım 16 upload ise 2
Kablonet geçersem Frankurt ile aramdaki msi düşürür müyüm? 40-60 arası alsam bile benim için ideal. Bazı arkadaşlar olumlu dönüşler yapmış Kablonet ile ilgili bazıları ile olumsuz, kafam çok karıştı açıkcası. Oynadığım oyun Almanya serverlerini kullanıyor gördüğüm kadarıyla, yani yurtdışı serverlerine bağlanırken daha yüksek bir ping ile karşılaşmak istemiyorum, akşamları hızın düşmesi önemli değil, o saatlerde fazla kullanmıyorum.
Not: İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum, verdikleri modemi kullanmayı düşünüyorum. Ethernet ile kullandığım için sorun yaratacağını zannetmiyorum.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 132 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: KabloNet