Dostlar selamlar, kapımıza asılan kağıt sayesinde kabloneti tanıdım, 100 mbs olan paketi almayı düşünüyorum, fakat ufak bir sorum olacak. Genelde yurtdışı sağlayıcar ile oyun oynuyorum, yani Almanya serverlerine bağlanıyorum ve şuan kullandığım internet sağlayıcısı Türk Telekom + Tivibu fakat binada fiber altyapısı bulunmuyor, yani fiberi kullanamıyorum. Kablonet'in burada altyapısı var, fiber kullanacağım eğer kullanırsam. Şuan Frankurt bağlandığımda 70-90 ms arası alıyorum ve download hızım 16 upload ise 2 Kablonet geçersem Frankurt ile aramdaki msi düşürür müyüm? 40-60 arası alsam bile benim için ideal. Bazı arkadaşlar olumlu dönüşler yapmış Kablonet ile ilgili bazıları ile olumsuz, kafam çok karıştı açıkcası. Oynadığım oyun Almanya serverlerini kullanıyor gördüğüm kadarıyla, yani yurtdışı serverlerine bağlanırken daha yüksek bir ping ile karşılaşmak istemiyorum, akşamları hızın düşmesi önemli değil, o saatlerde fazla kullanmıyorum. Not: İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum, verdikleri modemi kullanmayı düşünüyorum. Ethernet ile kullandığım için sorun yaratacağını zannetmiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puroxi -- 4 Kasım 2020; 2:8:15 > |
Kablonet ile Frankurt serverleri
-
-
Oynadığınız oyunu da yazsaydınız keşke. Ping olarak genelde 50-75 arası oluyor kablonet frankfurt için. Ama fifa, nba gibi ps oyunlarını oynuyorsanız hiç önermiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SenseightOynadığınız oyunu da yazsaydınız keşke. Ping olarak genelde 50-75 arası oluyor kablonet frankfurt için. Ama fifa, nba gibi ps oyunlarını oynuyorsanız hiç önermiyorum.
Tabii, çoğu arkadaş bu oyuna yabancı olacaktır elbet, uzun süredir oynadığım bir oyun kendisi. Freestyle Basketball 2
Düşük ping önemli, bir basketbol oyunu, rebounda kalktığınızda eğer karşıdaki rakip sizden 20ms kadar düşükse top onda daha erken iniş sağlıyor gibi üstünlükleri var.
Konsol için istemiyorum, konsolu tek kişilik oyunlar için veya film için kullanıyorum.
İlginçtir ki Türk Telekom kullanıyorum ve bazı arkadaşlar Frankurt'a 41 ms ile bağlandığını kanıtlamış, ben de TT kullanıyorum fakat 70den inmiyor Bu yüzden Kablonet geçmeyi düşünüyorum fiyatından ve televizyondan dolayı. Vodofone geçecektim fakat televizyon smart değil.
Oyunun bana gösterdiği ping değerim bu.
Aynı şekilde speedtest yaptığımda aynı değerleri alıyorum. Ve sürekli pingim değişiyor, 70-90 bazen ise 100 arasında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puroxi -- 4 Kasım 2020; 2:0:35 >
-
Genelde bir cs oynayıcısı olarak son 1-2 aydır steam sunucularına 40-45 pingle bağlanıyorum. Faceit sunucularına ise 70 civarı bağlantı sağlıyorum. Kampanyam ise https://www.fiberkablonet.com/kampanya/100-gulduren-kampanya bu. Kesinlikle tavsiye ederim.
-
Arkadaşlar bugün kurulum yapıldı ve Frankut serverlerine şuan 49-54 ms ile bağlanıyorum. Bazenleri 60a çıkıyor ama düşüyor, sorum şu;
Bazı arkadaşlar SOL üstünden çıkışı yap gibi konuşmuş daha fazla düşürmek için, ben geldiği gibi kullandım ve aşırı ping sorunu yaşamadım ilk gün. Daha düşürmeyi ıp değiştirerek deneyeyim mi yoksa böyle kalmasını mı önerirsiniz?
-
IP değişimi ile kullanılan altyapının direkt bir ilgisi yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X