RTX 4060 otomatik fan derec ayarları normal mi?
Arkadaşlar selam, Zotac GeForce RTX 4060 Ti ekran kartı kullanıyorum, fan, LED ışık vs ayarı yapılan Firestorm yazılımında, 3 adet fan ayarı bulunuyor. Auto, Manuel ve Curve. Auto yani kasayı satın aldığımda ki ayarında sıcaklık oyunda veya burnin tarzı testte 63 e ulaşınca fan çalışıyor, 55 ve altına düşünce çalışmayı durduruyor. Auto da yaptığı bu ayara istinaden çalışıp durduğu sıcaklıklar normal midir?
MSI Center İnternet Bağlantısı Yok hatası
MSI Center'da özellik setlerin de ki Mystic Light'a geçiş yapamıyordum. Tıkladığım da live Update kısmına yönlendiriyordu yüklü olmasına rağmen. MSI Center'ı Revo aracılığıyla tamamen kaldırıp sıfırdan yükledim düzeldi fakat bu sefer de oturum açamıyorum. Bağlantım olmasına rağmen giriş yap dediğim de "internet bağlantısı yok" hatası veriyor. Bilgi sahibi olan var mı?
PUBG, Maç Yüklenirken veya Maç Esnasında Bilgisayar donuyor sonrasında kendini resetliyor ve donduğunda en son çıkan ses ne sesiyse onda takılı kalmış gibi ses geliyor. Call of duty Modern Warfare 2 Remastered ne biliyim, Dying Light Valorant, The Witcher 3 gibi oyunları son grafikte oynuyorum rahat rahat ama Pubg girdiğimde grafik ayarları düşükte, Oyun Modu ayarında yüksek performans seçili ve nvidia experience de ekli olmasına rağmen bu yaşanıyor. Ne yapmalıyım ?
ARKADAŞLAR GERÇEKTEN ÇOK GARİP BİR SORUNUN TAM ORTASINDAYIM LÜTFEN YARDIMCI OLABİLECEK BİRİLERİ BİR YOLUNU BULSUN. ŞİMDİ DURUM ŞU; EVDE VODAFONE NET MODEMİM VAR 100MBPS HIZINDA VE GAYET MEMNUN OLDUĞUM. FAKAT NE GARİPTİR Kİ BENİM BİLGİSAYARIM DA WİFİ DAN BAĞLI VE İNDİRMELERİM, CANLI YAYIN SEYRİM, MİCROSOFT MAĞAZASINDAN YAPTIĞIM GÜNCELLEMELER TAKIR TAKIR İLERLİYOR, İPHONE 7 DE YİNE WİFİ BAĞLIYKEN SAFARİ ÜZERİNDEN HIZLI FİLM İNDİRİP, CANLI YAYIN SEYRİM NORMAL VE SOSYAL MEDYALARDA Kİ AKIŞLAR HIZLI İLERLİYORKEN, APP STORE DAN BEN UYGULAMA İNDİRİMİ VEYA GÜNCELLEMESİ YAPAMIYORUM. YANİ BİLDİĞİN 60 MB BİR UYGULAMAYI, 100MBPS HIZINDA BİR AĞ İLE 5 DK DA İNDİRDİM, ASPHALT9 YARIM SAATTE %1 OLDU, YEMEK SEPETİ 15 DK DA İNDİ OYSA BU SORUN YOKKEN 3 GB PUBG MOBİLE 5 DK DA İNİYORDU. ŞİMDİ SORUN MODEMDE DESEM ULAN BİLGİSAYAR DA JET GİBİ, TELEFONDA APP STORE DIŞINDA JET GİBİ. SORUN APP STORE DA TELEFONDA DESEM, MOBİL VERİYE GEÇİNCE UYGULAMALAR VE GÜNCELLEMELER YİNE HIZLI, ARKADAŞIMIN WİFİ BAĞLANDIM EVİNDE Kİ ONDA DA HIZLI İNDİ. YANİ ANLAYACAĞINIZ GARİP BİR KARMAŞANIN ORTASINDAYIM, BU BELA NEDENDİR ACABA BİLGİSİ OLAN VAR MI YANİ NE YAPICAM BİLMİYORUM BU ARADA BU SORUN 3 GÜNDÜR YAŞANIYOR. 2 SENEDİR VODAFONE DAYIZ YENİ YAŞIYORUM, TELEFONU DA 3 SENEDİR KULLANIYORUM. LÜTFEN DESTEK HEMDE ACİL YANİ..
Meslek: Lojistik
İlgi Alanları: Müzik
Valery A.L |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.144 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: MSI