Şimdi Ara

Wi-Fi Ağıma Bağlıyken AppStore İndirme Yavaşlığı ve Dahası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR GERÇEKTEN ÇOK GARİP BİR SORUNUN TAM ORTASINDAYIM LÜTFEN YARDIMCI OLABİLECEK BİRİLERİ BİR YOLUNU BULSUN. ŞİMDİ DURUM ŞU; EVDE VODAFONE NET MODEMİM VAR 100MBPS HIZINDA VE GAYET MEMNUN OLDUĞUM. FAKAT NE GARİPTİR Kİ BENİM BİLGİSAYARIM DA WİFİ DAN BAĞLI VE İNDİRMELERİM, CANLI YAYIN SEYRİM, MİCROSOFT MAĞAZASINDAN YAPTIĞIM GÜNCELLEMELER TAKIR TAKIR İLERLİYOR, İPHONE 7 DE YİNE WİFİ BAĞLIYKEN SAFARİ ÜZERİNDEN HIZLI FİLM İNDİRİP, CANLI YAYIN SEYRİM NORMAL VE SOSYAL MEDYALARDA Kİ AKIŞLAR HIZLI İLERLİYORKEN, APP STORE DAN BEN UYGULAMA İNDİRİMİ VEYA GÜNCELLEMESİ YAPAMIYORUM. YANİ BİLDİĞİN 60 MB BİR UYGULAMAYI, 100MBPS HIZINDA BİR AĞ İLE 5 DK DA İNDİRDİM, ASPHALT9 YARIM SAATTE %1 OLDU, YEMEK SEPETİ 15 DK DA İNDİ OYSA BU SORUN YOKKEN 3 GB PUBG MOBİLE 5 DK DA İNİYORDU. ŞİMDİ SORUN MODEMDE DESEM ULAN BİLGİSAYAR DA JET GİBİ, TELEFONDA APP STORE DIŞINDA JET GİBİ. SORUN APP STORE DA TELEFONDA DESEM, MOBİL VERİYE GEÇİNCE UYGULAMALAR VE GÜNCELLEMELER YİNE HIZLI, ARKADAŞIMIN WİFİ BAĞLANDIM EVİNDE Kİ ONDA DA HIZLI İNDİ. YANİ ANLAYACAĞINIZ GARİP BİR KARMAŞANIN ORTASINDAYIM, BU BELA NEDENDİR ACABA BİLGİSİ OLAN VAR MI YANİ NE YAPICAM BİLMİYORUM BU ARADA BU SORUN 3 GÜNDÜR YAŞANIYOR. 2 SENEDİR VODAFONE DAYIZ YENİ YAŞIYORUM, TELEFONU DA 3 SENEDİR KULLANIYORUM. LÜTFEN DESTEK HEMDE ACİL YANİ..

• Vodafone kullanıyorum, şu an aynı sorunu yaşıyorum, çözüm bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth ve wifi çakışması
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.