lgs mat denemesi
Kardeşime ilk defa deneme alıcaz, bazı yayınların denemelerinde sadece 1. dönem mi yoksa 2. dönem de mi var anlayamadım. LGS sistemini de çok bilmiyorum maalesef. Örneğin "LGS Matematik 25 Deneme Sınavı Editör Yayınları" bu kaynak sadece 1. dönem mi değil mi bilen var mı?
Endemik problemler kitabı
Problemlerde sıkıntı yaşıyorum, Bilgi Sarmal'ın Problemler kitabını bitirmek üzereyim. Çözerken fazla yavaşım, bugün 40dkda 24 soru çözmüşüm. Biraz daha hızlanmak ve hızlanırken farklı sorular görmek istiyorum. Okyanus'a da baktım ama onun sonunda karma problem testleri yok galiba, beni de en çok geliştiren o testler gibi hissettim BSyi çözerken.
Endemik problemleri çözen nasıl olduğunu anlatabilir mi? Veya daha iyi bir orta-zor problem kitabı önerebilecek var mı?
Motivasyon meselesi
Öncelikle bi hoş geldininizi alırım, burayı bayadır takip ediyorum üyelerin birbirine yardım etmesi çok da hoşuma gidiyor ama dh hesabım yoktu, açmaya da üşendim kısmet bugüneymiş
bikaç tane motivasyon konusu görmüştüm ama pek benimkine benzer durumlar değildi o yüzden kendiminkini açayım dedim
benimkinin belki de motivasyonla alakası yoktur onu da bilemiyorum çünkü cidden ne yaparsam yapayım olmuyormuş gibi hissediyorum artık
şu yıla kadar çalıştığım zaman oluyordu ve bitiyordu
ama özellikle bir aydır düşen tyt netlerim yüzünden "çalışsam da yapamayacağım" hissi içimi kemirip bitirdi
ayrıca motive oldum diyelim en fazla on dakika sürüyor; oturdum çalışıyorum, sorularda yanlışlar çıktığında nefesim kesiliyor gibi oluyorum, abartma diyenler olabilir kendi annem bile öyle diyor ama kontrol edebildiğim bi şey değil ve şimdiden bıktım
bi tek bende olmadığını biliyorum bu durumun, hatta normal olduğunu da biliyorum bu tür kaygıların ama başkaları nasıl bununla baş ediyor veya nasıl hissediyor öğrenmek iyi gelir diye düşündüm
bi de konuyu yanlış açtığımı falan görürseniz söyleyebilir misiniz alışamadım hala foruma
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.096 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar