Öncelikle bi hoş geldininizi alırım, burayı bayadır takip ediyorum üyelerin birbirine yardım etmesi çok da hoşuma gidiyor ama dh hesabım yoktu, açmaya da üşendim kısmet bugüneymiş bikaç tane motivasyon konusu görmüştüm ama pek benimkine benzer durumlar değildi o yüzden kendiminkini açayım dedim benimkinin belki de motivasyonla alakası yoktur onu da bilemiyorum çünkü cidden ne yaparsam yapayım olmuyormuş gibi hissediyorum artık şu yıla kadar çalıştığım zaman oluyordu ve bitiyordu ama özellikle bir aydır düşen tyt netlerim yüzünden "çalışsam da yapamayacağım" hissi içimi kemirip bitirdi ayrıca motive oldum diyelim en fazla on dakika sürüyor; oturdum çalışıyorum, sorularda yanlışlar çıktığında nefesim kesiliyor gibi oluyorum, abartma diyenler olabilir kendi annem bile öyle diyor ama kontrol edebildiğim bi şey değil ve şimdiden bıktım bi tek bende olmadığını biliyorum bu durumun, hatta normal olduğunu da biliyorum bu tür kaygıların ama başkaları nasıl bununla baş ediyor veya nasıl hissediyor öğrenmek iyi gelir diye düşündüm bi de konuyu yanlış açtığımı falan görürseniz söyleyebilir misiniz alışamadım hala foruma |
Bildirim