Şimdi Ara

özgüven eksikliği olanlara tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gelin arkadaşlar. herkes bir şeyler yazsın karalasın. kimi tanımını yapsın kimi felsefe yapsın kimi öneri versin kendinde olmasa da özgüveni. gelin yazın tamir edelim ruh kırgınlıklarımızı. Allah hepinizden razı olsun kafama takılan konuları burada sizlerle paylaşıyorum ve rahatlıyorum inanın psikiyatr dan daha iyi geliyor o yazdığınız birkaç kelime . hadi gelin yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.MOURINHO -- 13 Temmuz 2018; 16:33:43 >

• Hiç bir şeyi kafana takmazsan insanlarıda gözünde büyütmemiş olursun bu sayede özgüvenin yükselir.
  • Nofap yap 1 aya sokakta bağira bağira gezersin.
  • deliemre35 kullanıcısına yanıt
    uzaktan yakından alakası yok
  • Keske dışarıya gazete kağıdı serip koşarak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.MOURINHO

Nasıl yok ben bağırıyorum sokakta
  • quote:

Dene gör..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deliemre35 kullanıcısına yanıt
    daha fazlasını denedim aynı değişen bir şey yok
  • quote:

daha fazlasını denedim aynı değişen bir şey yok
    O zaman senin farkli psikologa görun.
  • Dışardan bakan adam gözüyle durumun basitliği sözlerimi seçmemi zorlaştırıyor. Bu konuda uzun uzun süslü cümleler kurabilirim ama bir iki basit diyeceğim şey var, yeterli olacaktır.

Özgüvenim eksik diyenler, doktora gittiniz ve size son 6 ay ömrünüz kaldı denildi. Ne yaparsınız ? En mantıklı olan kabullenip kalan süreyi istediğin gibi geçirmektir. Peki son 6 ayını özgüvenim yok diye eve kapanıp geçirir misin, yoksa deli dolu geçirmek için çabalar mısın ? Ben olsam hiç kimseyi düşünmezdim, kafama eseni yapardım. Nasıl mutlu oluyorsam öyle olurdum. Beni hiçbir şey durduramazdı.

Kaybedecek bir şeyinizin olamadığını ve sayılı vaktinizin kaldığını varsayın. Böyle yaşamak hem daha zevkli, hem de daha rahat.

Son olarak hayat sonsuz olasılıklarla dolu. Mahvetmemiz gereken olasılıklar. Deneyeceğiz, fırsatları değerlendireceğiz. Hata yapacağız. Kaybedeceğiz. Sonsuz ihtimal arasında bize ait olanı bulacağız, hep buluruz. Yeter ki 6 ayın dolmadan önce elinden geleni yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Hazretleri

Dışardan bakan adam gözüyle durumun basitliği sözlerimi seçmemi zorlaştırıyor. Bu konuda uzun uzun süslü cümleler kurabilirim ama bir iki basit diyeceğim şey var, yeterli olacaktır.

Özgüvenim eksik diyenler, doktora gittiniz ve size son 6 ay ömrünüz kaldı denildi. Ne yaparsınız ? En mantıklı olan kabullenip kalan süreyi istediğin gibi geçirmektir. Peki son 6 ayını özgüvenim yok diye eve kapanıp geçirir misin, yoksa deli dolu geçirmek için çabalar mısın ? Ben olsam hiç kimseyi düşünmezdim, kafama eseni yapardım. Nasıl mutlu oluyorsam öyle olurdum. Beni hiçbir şey durduramazdı.

Kaybedecek bir şeyinizin olamadığını ve sayılı vaktinizin kaldığını varsayın. Böyle yaşamak hem daha zevkli, hem de daha rahat.

Son olarak hayat sonsuz olasılıklarla dolu. Mahvetmemiz gereken olasılıklar. Deneyeceğiz, fırsatları değerlendireceğiz. Hata yapacağız. Kaybedeceğiz. Sonsuz ihtimal arasında bize ait olanı bulacağız, hep buluruz. Yeter ki 6 ayın dolmadan önce elinden geleni yap.
    evde oturur cs oynar forum da boş yapardım

• BİR FFM YAPSAM GEÇECEK
  • Valla bak benim kopek ozguven sorunu vardi 1 ay gezdirdim sokak.kopekleriyle tanistirdim simdi diger kopeklere artislik yapiyor.

Yani tavsiyem gezin.
  • Ben formülü veriyorum :

Açıon biraderim Zornhub'ı şöyle çaaaat çaaaat diye master baston yapıon heryere fışkırıo özgüvenin tavan
  • Oz guven eksikligini spor yaparak yenebilirsin
  • Özgüven, özümüzde göremediğimiz, anlık körlüktür. Başka bir şey değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonen

Bu mesaj silindi.
    ne diyon
  • Kolayca arkadaş bulmak istiyorsanız ve bu arkadaşlarla çokta konuşmak istemiyorum ilk başlarda bir arada bulunup azicik konuşalım sürekli birbirimize bakmayalım diyorsanız ve özgüven eksikliğinizin kaynağı vücudunuzda değilse bisiklet sporunu öneririm. Kendinize 2.el temiz bir yol bisikleti alabilirsiniz (yol bisikletindeki amaç dağ bisikletli grupların kullandığı yollar daha farkli olabiliyor kısa mesafe falan) ben ilk sürmeye başladıgımda facebooktan bir bisiklet grubu bulmustum bana yakin şansima düzgün kafa dengi insanlardı. Hem o arada bisiklet kullandığınız için bedeniniz rahatlıyor çekingenlikleriniz o an için azalıyor ve böylece bisiklet üstündeyken birbirinizle çok rahat muhabbet edebilirsiniz çekinmeden. Beğenmezseniz farklı bir grupta arayabilirsiniz ben bunları fazla çekingen özgüveno eksik insanlar için yazdım belki ilk adimlar zor gelebilir ama bence deneyebilirsiniz.

• Ozguven g*te benzer herkes kendindekini en buyuk sanar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.