Monster Tulpar T7 V21.7 düşünüyorum. Kendi sitesinde 17.599₺. Ama çok kararsızım. Çok fazla seçenek var ve araştırdıkça iyice kararsız kaldım. Tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?
Kullanım alanım: 3D modelleme, Render, Photoshop tarzı yazılımlar ve arada oyun..
EcMedya İnstagram Takipçi Satın Almak
Herkese selamlar.
Bu siteyle ilgili internette çok fazla yerde bilgi olmadığı için merak edip denemiş bulundum ve hiç memnun kalmadım. Kısaca başımdan geçenleri anlatayım, bu siteyi kullanmak isteyen olursa bilgisi olmuş olur.
Öncelikle cidden takipçi, etkileşim vs alma olayına hiç sıcak bakmıyordum ama bu sitede fiyatlar çok uygun olduğu için (bir arkadaşımın da etkisiyle) denemek istedim. İnternette çok fazla bilgi bulamadım. Zaten ucuz diyerekten denedim ama gerçekten dolandırıcılıktan başka bir şey değil. Normalde bu tarz takipçi alma konusunda iyi bir yer seçtiyseniz çok sorun yaşamazsınız ama onların da fiyatları pahalı maalesef.
2 hesabıma da 10k takipçi aldım. İlk başta her şey güzeldi 1 gün içinde geldi filan derken. Tamamlandıktan sonra hop yavaş yavaş gitmeye başladı derken neredeyse tamamı gitti geri.. Hadi onu da geçtim hesabımın etkileşimini ciddi anlamda düşürdü. Bu yüzden çok pişman oldum. Sizi de bu konuda uyarmak istedim. Eğer takipçi, etkileşim vs almayı düşünen varsa kesinlikle iyi araştırıp güvenilir bir yerden alsın. Kesinlikle ucuz vs diye bilinmedik saçma sapan yerlerden bir şey almayın benim gibi..
Site: ecmedya com (Kesinlikle Önermiyorum)
Trendyol Yemek Rezaleti
Artık çok sinirlendiğim için buraya da yazmak istedim..
1-2 saat önce kardeşimle yemek söyleyelim dedik. 23.20'de Trendyol yemekten sipariş verdim. Ve siparişi verir vermez müşteri hizmetlerine bağlanarak siparişin gelip gelmeyeceğini, kapanış saatine 40 dakika kaldığını ve önceki günlerde 2 kere restoran kaynaklı siparişimin iptal edildiğini söyledim ve bundan dolayı restorandan bilgi almalarını istedim. Ve müşteri hizmetleri ısrarla bir sorun olmayacağını olursa iletişeme geçebileceğimi söyledi. Ben de tamam dedim kapattım ve beklemeye başladım.
Tam 23.59'da restoranların kapanmasına 1 dakika kala siparişim teslim edildi diye mesaj geldi. Acaba güvenliğe bırakıp mı gittiler diye aşağı indim fakat oraya da gelmemişti. Tekrar bağlandım müşteri hizmetlerine ve bana dediler ki "Trendyol kurye atayamadığı için siparişiniz iptal edilmiştir." Madem kurye atanamadı 40 dakika neyi beklediniz dedim ve bana "Siz burdan bize ulaşmadan kontrol sağlayamıyoruz maalesef..."
Bunlar yüzünden ne başka yerden yemek sipariş verebildim ne de para iademi yaptılar henüz (Sistemde sipariş teslim edildi diye geçtikleri için iade de yapılmadı.) Boştan yere 2 saattir bunlarla uğraşıyorum. Bundan sonra Trendyol benim için net bitmiştir. Ne alışveriş yaparım ne de bir şey sipariş veririm. Getir, yemeksepeti dururken bunlarla işim olmaz bir daha. Zaten hem alışveriş kısmında hem de yemek kısmında kesinlikle kötü yorumları yayınlamıyor adamlar. O yüzden buraya yazmak istedim belki sesimiz duyulur...
Dönercilerin eldiven takmaması
|
Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyesi ~1500₺
Merhaba öncelikle..
1500₺ civarı önerebileceğiniz kablosuz kulak üstü kulaklık modelleri var mı? İlk defa kaliteli bir kulaklık alacağım. O kadar çok model var ki kafam iyice karıştı. Kulaklığı müzik dinlemek için alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.. Efsana cuma indirimleri bitmeden almayı düşünüyorum..
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 107
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.062 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 185 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar