Yurtdışı Playstation 5 Almak İçin En Ucuz Ülke
Merhabalar yurtdışından playstation 5 alacağım. Bulgaristana gitmeyi düşündüm ama oradaki fiyatlar da çok yüksek gözüküyor. Avrupadan hangi ülkede stok var ve nerden en ucuz şekilde alabilirim yardımcı olabilecek var mı? Bir de geçen seneki gibi yanımızda 1 adet getirirken gümrükte sorun yaşamadan geçiliyor değil mi son 3-4 aydır gidip alan biri bilgilendirirse sevinirim
Amiral gemisi telefon önerisi
Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi uzun süre kullanabileceğim Android telefon istiyorum. Birçok video izledim ve çok kararsız kaldım.
Samsung S21 Ultra, Huawei Mate 40 Pro, OnePlus 8 Pro ve Xiaomi Mi 11 Ultra modellerinden birini alacağım hepsinin birbirine göre ufak ufak üstünlüğü olduğu konular var siz hangisini tercih ederdiniz veya kullanıyorsanız artı eksi özelliklerden bahsedebilir misiniz? Bunların dışında önerebileceğiniz gözümden kaçan bir model varsa belirtirseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Not: Google servislerinin olmaması problem değil bunu bir eksik olarak yazmayın lütfen.
Yurtdışından telefon almak
Merhabalar tam kapanma sürecinden sonra yurt dışına çıkacağım. Telefonumu yenilemem gerekiyor ve POCO X3 veya mi Note10 Lite almayı düşünüyorum çok daha ucuza geliyor biraz araştırdım IMEI atma süreci MediaTek işlemciler dışında problem olabiliyormuş sanırım. Ben aldığım telefonu çok fazla kullanmayacağım 1 yıl içinde satmayı düşünüyorum sizce alınır mı ve satarken kolay bir şekilde alıcı bulabilir miyim?
2020 M1 Macbook Pro / 2021 Macbook Pro
Evet 1-2 ay içinde 13" m1 macbook pro almak istiyorum ama yılın ilk yarısında 2021 macbook pro m1x chipset ile geleceği söyleniyor. Ne yapayım sizce beklemeye değer mi? M1 Macbook tavsiye eder misiniz?
Fotoğraf makinesi mi iyi bir telefon mu?
3500TL'lik bir fotoğraf makinesi mi? (Canon 600d, Nikon D7000 vs.) veya 5000TL civarında Samsung S10+ benzeri bir telefonla mı daha iyi çekim yapabilirim? Tavsiyeleriniz benim için çok önemli ona göre alacağım.
2020 ikinci el Iphone X almak
Yurtdışına gidip ps5 almak (vizem var)
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.666 (Bu ay: 79)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Anasayfa Haberleri