Şimdi Ara

Amiral gemisi telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi uzun süre kullanabileceğim Android telefon istiyorum. Birçok video izledim ve çok kararsız kaldım.

Samsung S21 Ultra, Huawei Mate 40 Pro, OnePlus 8 Pro ve Xiaomi Mi 11 Ultra modellerinden birini alacağım hepsinin birbirine göre ufak ufak üstünlüğü olduğu konular var siz hangisini tercih ederdiniz veya kullanıyorsanız artı eksi özelliklerden bahsedebilir misiniz? Bunların dışında önerebileceğiniz gözümden kaçan bir model varsa belirtirseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Not: Google servislerinin olmaması problem değil bunu bir eksik olarak yazmayın lütfen.

• Kesinlikle s21 ultra tercih ederdim.Bir kere piyasadaki en iyi ekran şaun bu cihazda.Kamera olarakda oldukça başarılı fakat daha iyileri mevcut aynı şekilde performans olarakda.Güncelleme konusunda da 3 sene boyunca tüm güncellemeleri alacak olması bir avantaj.Diğer markalar bunun garantisini veremiyolar.Açıkcası ben bu fiyatlara android değerlendirmezdim ama değerlendirecek olsamda samsung ile değerlendirirdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.