Oynanmış usb kablosu ve HP laptop artık açılmıyor!!!
Arkadaşlar herkese merhaba,
3 yılı aşkın süredir HP Pavilion Dizüstü - 15-ab209nt kullanıyordum.
bataryası takılı ve şarjı takılıyken Dün akşam laptop açıkken usb girişine usb kablosu soktum.
kumandalı helikopterimi şarj etmek için bir usb kablosunun ucuna siyah ve kırmızı kabloları birleştirerek soket bağlamıştım. bu usb kablosunu laptopun usb girişine taktım (TV'ye hdmi bağlı olduğu için ekranı o an görmüyordum). helikopter şarj oluyor sanıyordum. yaklaşık 45dk sonra kontrol edeyim diye baktığımda bilgisayar kapanmış ve helikopterin şarjı tamamen bitmişti. Bir sorun olduğunu anladım. laptopun açma düğmesine bastım ve çalışmadı... sanırım helikopter şarjı için soket kablolarını yanlış bağladım. laptop hala çalışmıyor açılmıyor.
Bataryayı çıkarıp sadece şarjdayken denedim, sadece bataryayla denedim, fişi çekik ve batarya çıkık iken açma düğmesine basılı tuttum sonra prize takıp yine denedim. açılmadı. ne düğmedeki ışık yanıyor ne de fan çalışıyor. hiç tepki yok yani.
Söküp bios pilini 5dk çıkarıp geri takarak yine denedim. maalesef aynı. hala açılmıyor laptop.
bu sorun neyden olabilir? ve neresini yaktık laptopun?
öneriniz var mı ?
SHOV 5+1 Ses Sistemi Sorunu
Arkadaşlar eski bir marka olan SHOV (YF-IR) 5+1 ses sistemim var. uzun süredir kullanılmıyordu. geçenlerde bağladım kullanmaya başladım. 2 gün kullandım. gece sistemi kapatırken kumandadan kapanmadı. önündeki on/off tuştan da kapanmadı. ben de arkasındaki düğmesini kapattım. sabah açtığımda önündeki tüm ışıklar yanıyordu ve sistem çalışmıyordu. bu neden olabilir? var mı aramızda elektronikçi arkadaşlar? nereleri yandı bunun acaba? Heybetli ve eski bir modeldi evet. çöp mü oldu sizce?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.675 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hp - Compaq