Herkese selamlar,
Evime uzun ugraslar sonrasinda Turk Telekom altyapisi uzerinden fiber altyapi getirtmeyi basardim. Halen kurulum asamasinda ve ben de bu zaman dilimini arastirma yaparak gecirmeye calisiyorum. Turk.net almayi ciddi sekilde dusunuyorum ama ping konusunda tereddutlerim var. TT altyapisi uzerinden FTTH alan birisi speedtest.net uzerinden "Nuremberg - 10g-Server.com" server secerek test sonuclarini paylasabilirse sevinirim.
Herkese selamlar,
Evime uzun ugraslar sonrasinda fiber altyapi getirtebildim. Turk Telekom uzerinden ftth baglanti ile en dusuk ping kimden alirim? Okudugum yorumlardan anladigim kadari ile en dusuk ping Turk Telekom kendisi veriyor ama fikirlerinizi almak istedim.
Degerlendirdigim secenekler: Turk.net, milleni.com, netspeed. Bunlar disinda tavsiyelerinizi iletirseniz sevinirim.
Herkese selamlar,
Yaklasik 5 senedir bulundugum bolgede altyapi eksikliginden dolayi poyraz wifi (kablosuz internet) kullanmaktayim. Hiz 10mbit ve ping degerleri 100+ oluyor. ADSL'e gore iyi sayilabilir ama bana yetmedigi icin bir suredir fiber altyapi getirmek icin ugrasiyordum. Sonunda basardim ve Turk Telekom fiber altyapisi sitemize kadar geldi. Daha dogrusu kabloyu getirdiler su anda farkli bir ekibin gelip kutu takmasini bekliyoruz. Sonrasinda modeme kadar fiber kablo getirip fiber internet icin basvuru yapacagim.
Bu asamada bu konuyu acma sebebine geliyorum. Turk Telekom fiyatlari ve satis sonrasi hizmeti malum. Ben de bu yuzden TT altyapisi uzerinden hizmet veren diger servis saglayicilara bakmaya basladim, Turk.net, Milleni.com, Netspeed. Netspeed bu noktada 100Mbit download, 8Mbit upload, taahhutsuz olmasi ve ucretsiz modem ile mantikli geldi. Yorumlara baktigim zaman da hem pozitif hem negatif yorumlar gordum. Bu konuyu da guncel yorumlar alabilirim diye dusunerek actim.
Yorumlariniz icin simdiden tesekkur eder hepinize kesintisiz ve dusuk gecikmeli internet dilerim.
|
Huawei Hg630a VDSL2 destekler!!!
|
|
|
Yeni nesil TV alirken nelere dikkat etmeliyim?
|
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 69
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.811 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar