Almanyada Yaşam
Almanyada yaşamak, sonradan almanyaya taşınmak, akraba vs desteği olmadan tek başına almanyaya taşınmak. konu hakkında ne düşünüyorsunuz? tecrübeleriniz, bilgileriniz nedir? orada yaşayanlar? sonradan gidenler ne diyorsunuz? ne gibi önerilerde bulunursunuz?
İşyeri Açma Belgesi ile Ustalık Belgesi Alınabilir mi?
Arkadaşlar meslek lisesi mezunuyum. mezun olurken aldığım iş yeri açma belgesi ile ustalık belgesi alabilirmiyim? yurtdışına gideceğim için gerekli.
20 Yaşında Tek Başına Almanyaya taşınmak
Merhabalar. Ben şuan 19 yaşındayım. şubatta askere gidiyorum ve döndüğümde almanyadan aldığım iş teklifi sonucunda taşınacağım kısmetse. Lise mezunuyum. 3d modelleme tasarım render video edit teklif hazırlama sunum dosyası hazırlama vs işleri yapıyorum. 1500 euro maaş alacağım. almancam hiç yok çat pat ingilizce var sadece iyi değil ama. orada hafta içi akşamları kursa gideceğim almanca için. Sizlere sorum ise orada yaşayan, yaşamış olan yada bilgisi olanlar,gidip gitmeme konusunda böyle bir riski almalımıyım bu yaşta bu fırsatı bulmuşken gitmeyipde ne zaman gideceğim? c.tesi pazar günleri iş bulabilirmiyim ekstra nakliye olur ne bileyim almanya freelance piyasası nasıl sosyal medya içerik konusunda vs. Kafamda çok soru var ama netice olarak gitmeyi kafama koydum ailem karşı çıkarsa da gideceğim yani o derece. Ne düşünüyosunuz?????
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.728 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic