Merhaba mevcutta kullandığım anakart B450M S2H. Bu anakart ile +200MHz OC ile 5600 işlemci ve 6600XT kullanıyorum. Anakartımı değiştirmeyi düşünme sebeplerim PCI-e X16 versiyonunun 3.0 olması nedeniyle 6600XT'den tam performans alamamam. Sadece 1 tane M.2 SSD slotunun olması. ARGB portunun olmaması (eğer anakart değiştirmek mantıklı değil ise 500 liraya ARGB kontolcü alacağım). 2 adet RAM slotu olması. 16 GB RAM ne zamana kadar için oyunlarda yeterli olur bilmiyorum ama yakın tarihte yeterli olmazsa bunun için ya anakart değiştireceğim ya da 2x8 RAM'leri satıp 2x16 RAM alacağım o durumda. B450M S2H OC konusunda benim için yeterli o nedenle bu konuda kendisinden memnunum. 5600 ve 6600XT ikilisi ile uzun süre daha devam etmeyi düşünüyorum. Güncelleme yaparsam AM5 platformuna geçerim ileride direkt olarak. Sözün özü bu senaryoda sizce B450M S2H yerine 3700 lira verilip MSI MPG B550 Gaming Plus alınır mı? B450M S2H ikinci elde 1000-1200 liraya gider herhalde. Onu da hesaba katarak ne dersiniz?
HP 250 G8 alınır mı?
Merhaba, 5500 lira bütçede aşağıdaki laptopu buldum.
Bu bütçede daha iyi bir ürün bulabilir bulunabilir mi?
Son olarak bu laptopa 4 GB daha RAM ekleyebilir miyim slot var mı acaba?
150 lira bütçede akıllı bileklik önerisi
merhaba bu bütçede alınacak en mantıklı ürün hangisi olur ?
merhaba bu bütçede alınabilecek en mantıklı ürün hangisi olur ?
35Mbps internet akım hızı (kbit/s): 6432 olarak çalışıyor
Arkadaşlar merhaba.
2020 Mart ayından 2021 Ocak ayına kadar 24Mbps VDSL Superonline internet hizmeti alıyordum. Ocak ayında 35Mbps VDSL pakete geçtim. 12 Mayıs tarihine kadar herhangi bir sorunum yoktu internet hızı ya da bağlantısı ile ilgili. 12 Mayıs'ta internet bağlantım koptu. Modemdeki DSL LED'i yanıp sönüyor sabitlenmiyordu. TTNET saha ekibi bina dışındaki kutuyu inceledi ve sorun olmadığını söyledi. Bina dışındaki kutudan çıkan kabloyu havadan pencere delik açarak eve alıyorum. Modeme giren DSL bağlantısı RJ11'i Superonline yetkilisi aktarna cihazı ile test etti ve 35Mbps olacak şekilde bağlantı sağlandığını söyledi. Modemde sorun olduğunu düşünerek yeni bir modem bağladı. Fakat DSL LED'i yine sabit yanmamaya devam etti yani internet bağlantım sağlanamadı. VDSL bağlantının 3 gün gibi bir sürede oturduğu oluyor dedi. Buraya kadar olan süreçte 5 gün geçmişti. Beklerken internet geldi fakat çok yavaş olduğu için müşteri temsilcisi ile görüştüm ve hızın 26Mbps olarak sabitlendiğini söyledi. Ben de tekrar 35Mbps yapılmasını istedim ve DSL yine sabitlenmemeye başladı ve internet gitti. Tekrar 26Mbps değerine almasını istedim belki düzelir diye fakat yine düzelmedi. Yeni arıza talebi oluşturuldu ve TTNET ekipleri tekrar geldi ve bina dışındaki kutuda kutuda veya portta sorun olmadığını söyledi. Superonline ekibi geldi ve eve gelen kabloda sorun olmadığını modeme girene kadar internetin olduğunu söyledi. Yeni bir modem bağlandı. Fakat yine DSL sabitlenmiyordu ve internet bağlantım yoktu ta ki 2 saat öncesine kadar. Şu an DSL sabit ve internet var fakat hız çok düşük. Test sonucu görselde mevcut. Modem ara yüzünde gördüğüm maksimum aşağı akım hızı (kbit/s): 6432. bu değerin 35 binli bir şey olması gerekmiyor mu? Şimdi müşteri temsilcisinden hızı artırmasını istesem yine DSL ışığı sabitlenmeyecek ve internet bağlantım gidecek. Ne yapmalıyım? Böyle bir sorunla karşılaşan var mı içinizde? Önerilerinizi bekliyorum. Kafayı yemek üzereyim.
satellite c660d-112 pc açılmıyor
Merhaba,
PC açılırken ekranda herhangi bir görüntü yok. Fan sesi 2 saniye sonra kesiliyor. Laptopun güç göstergesi yanıyor. SSD ve RAM kaynaklı bir problem değil bundan eminim. Sorun nerde olabilir ? Sorunun kaynağını bulursam müdahale edebileceğim.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.523 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar